fredag 20. januar 2017

Fargeblyanter

Til tegning og fargelegging på papir. Her finner du alt for din skaperlyst. Velkommen inn, gjør et kupp! Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme.


Alt innen skriveredskaper til skole og kontor.

Rimelige priser, 1-dager levering. Utfordrende leker til barn med intellegent lek og læring. Hos Lekeakademiet har vi leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler.


Stort utvalg av fargeblyanter F. Colortime, Lyra Osiris og Super Ferby, samt Bic kids. Fås tykke og tynne, runde eller kantede for god ergonomi med hard eller myk strek i alle regnbuens farger. Norges laveste priser på en rekke tegneartikler – Kunstnermateriell direkte fra produsent og importør.

Fargeblyant, mine: mm, dia. Lyra fargeblyanter , Ferby og Groove. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider. Trekantede fargeblyanter av god kvalitet med hellimt Ømm stift.


Lengde 1mm, Ømm. Bestill Online i dag og få rask levering. Du mottar en ordrebekreftelse på mail, hvor varenes normalpris vises. Du kan altså ikke se dine avtalepriser første gang du handler. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.


Blyantene er designet for å. Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Alle barn elsker en flott rekke med fargeblyanter i alle slags farger. Slipp barnets kreativitet og fantasi løs og se hva som kommer frem på tegnearket. Vi har et flott utvalg med fargeblyanter som garantert vil falle i smak!


Storpakke med fargeblyanter i god kvalitet til å tegne og fargelegge med. Hellimt fargestift Ømm.

Inneholder stk x farger. Leveres i praktisk pappeske. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Staedtler fargeblyanter Ergosoft, trekantet kropp, bly i assorterte farger hos staples. MILAS tykke fargeblyanter , 2stk.


Vi har et stort utvalg av fargeblyanter og andre tegneredskaper for barn. Ekstra tykke fargeblyanter spesielt egnet for små barnehender. Sekskantet blyant med en fargesterk, tykk mine på 5mm. Den stimulerer barns finmotorikk og er derfor en perfekt oppfølger fra tykke, korte vokkstifter og blyanter.


Beregnet for barn fra ca. Mange blyanter har et viskelær festet til enden. For finere blyanter blir virket laget av den røde, velduftende kjerneveden i blyanttreet.


Cretacolor sett Derwent sett Cretacolor Artist StudioLine sett Derwent Procolour Derwent Lightfast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg