tirsdag 24. januar 2017

Mdf takpanel montering

Film som viser hvordan du legger panel i taket med slisse til skult elektrisk anlegg. Vær nøye med skjøtene og bordlengden og sjekk fugene. Ved rehabilitering kan panelet monteres direkte på eksisterende tak. Dersom takpanelet er lagret kal bør det akklimatiseres i rommet det skal mon-teres i, ca.


Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Lysekte- gulner ikke. Nye profiler V-fas ende og V-fas alle sider. MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger. Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp.


Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Takpanel går aldri av moten. Det er flere fordeler med panel. Fuktighetsnivået i norske boliger varierer fra ca.

Før montering bør panelen derfor være tørket (akklimatisert) til en fuktighetsgrad på ca. Denne akklimatiseringen oppnås i løpet av 1-uker i det kliamet som panelet skal leve i videre. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen.


Enkel montering - not og fjær på alle fire kanter. Produsert i LDF - stabilt materiale i tidløs design. Kan også brukes som veggpanel. MDF plater (Medium Density Fibreboard) er en videreutvikling av tradisjonelle trefiberplater.


Begynn i et hjørne med fjær vendt inn mot hjørnet. Ved montering av veggpanel er det viktig at man har avstand til tak og gulv. Tak- og veggproduktene må lagres tørt og beskyttes mot fukt under transport og lagring. MDF må ikke ha direkte kontakt med vann.


Tak bordene kontrolleres for evt feil før montering. Er det stor forskjell på ute og innetemperatur, bør bordene akklimatisere seg i romtemperatur, minimum dager. Husk at tre alltid vil krympe og kuve vinterstid når fuktighetsnivået er på det laveste, men dette justerer seg tilbake når luftfuktigheten øker. Velg antall kvadratmeter: Tilsvarer pakke(r) à 2. MDF paneler er enkle å sette opp Med MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg. Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer.


Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil. Platene skal spikres skjult på lekter, slik får man et ferdig tak uten etterbehandling.

Du gjør jobben selv på noen timer, og ingen spesialverktøy er nødvendige. Juster bredden på første panelbord iht. Panelbordene er enkle å montere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg