fredag 30. desember 2016

Interiørhjelp

Interioer Design. Det er mye som skal på plass når man innreder et hjem. Ikke bare skal man ha rom til alt man eier og har, men ting skal jo gjerne være både funksjonelt. Alle slags typer mennesker bruker interiørhjelp , men de som helst kommer er har ofte feilet med egne forsøk og innser at det vil lønne seg med profesjonell assistanse. Ikke minst gjelder dette folk som ikke har tid til å løse dette på egenhån men ønsker å komme til dekket bor forteller interiørkonsulenten.


Nytt bad i et eldgammelt hus fikk både sjarm og stil Badet ble laget der hvor det før var en liten kjøkkenkrok og et lite bad vegg i vegg. Jeg tilbyr et nytt og spennende interiørkurs: INTERIØRGLEDE! Gir også konsulenttjenester innen interiør og fornyelse av. Eksperten tar kontakt med deg, og sammen kommer dere fram til en løsning på dine interiørutfordringer som skal ferdigstilles i løpet av seks måneder fra arbeidet går i gang. Som din interiørhjelp , hjelper vi deg til å definere stilen din.


Vi ønsker å gjøre veien lettere og klarere for kunden, ved å ta valgene for dem, eller eliminere alternativene. Vårt ønske er å få kunde til å føle at her er det godt å være. Vi tilbyr boligstyling i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vi har samarbeid med meglere i Drammen, Asker, Kongsberg, Hønefoss og Oslo. Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her.


Se julegavetipsene våre for store og små. August og skolestart over hele landet. Interiørhjelp og hjelp til planløsning - Interiørkonsulent. Mange har allerede flyttet inn på hybel eller holder på å. Vårt design team som består av erfarne rådgivere setter opp. Jeg vil gjøre dørstokkmilen for å få interiørhjelp kortere, fordi jeg tror hvordan vi har det hjemme er utrolig viktig for livskvaliteten vår.


Interiør og arkitektur er tross alt rammen rundt hverdagen! Mitt talent er å tenke kreativt og se ting for hva de kan bli, ikke hva de er. Bilde fra Fritz Hansen.


Vi har alt som skal til for å skape din personlige stil. For å kunne skape varig interiørglede, skal ein ta mange viktige val undervegs. Vi kan tilby alt frå enkel rettleiing til utarbeiding.


Gratis interiørhjelp. Mens det å få interiørhjelp fra en stylist gjerne koster tusenvis av kroner, kan du torsdag morgen få svar på det du lurer på – helt gratis! Karina Holmen stiller til nettprat, og du kan sende inn dine spørsmål om interiør allerede nå.


Tiden da folk primært brukte mobilen til å ringe med er for lengst over. Men nå er det ikke bare teksting og fotokamera som gjelder. Stell pent med peisen 27.


På hytta gis det mange anledninger til å dra fram godstolen og sette seg godt til rette foran peisen med en god bok. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg