mandag 16. januar 2017

Butinox futura soft look

Selv om du ønsker å beholde fargen du har på huset i dag, vil huset få en helt ny look. Elegant helmatt useende. BUTINOX FUTURA MALING. Langvarig nymalt utseende.


Spesialmaling for dør og vindu. Produktet gir et helmatt, elegant utseende og uttrykk, ulikt andre eksteriørmalinger. Den er basert på bindemidler og pigmenter som gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet. Teknologien sikrer en fleksibel film som gir lange vedlikeholdsintervaller og god dekkevne. Malingen er fyldig og lettstrøken.


Les tester og omtaler før du kjøper. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Lyst på ny look på huset? Ferdiggrunnet kledning fra fabrikk: Skal etterbehandles innen måned. Beskrivelse av førstehjelpstiltak Merknader til lege Behandle symptomatisk.


Kontakt spesialist på giftbehandling om store mengder har blitt svelget eller inhalert. Tilbudet gjelder så lenge beholdningen rekker. Råd og tips - Mal eller beis aldri direkte i sollys.


Knalltilbud på liter Soft Look hvit! Helmatt maling for utvendig panel som gir et elegant og vakkert uttrykk. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge.


Vakker uten å være prangende, slik tradisjonelle halvblanke malinger. Den er en vanntynnbar maling med meget god farge- og glansbestandighet. Nordens største test av utendørsmalinger er gjennomført i Sverige.


Butinox Terrassebeis er best i test! Vi får levert ferdigmalt kledning på vårt nye hus og denne er behandlet med Jotun produkter. Noen med erfaring her?


Vil dette fungere fint eller er dette et sjansespill? ONV – dansk arkitekttegnet enebolig. Vask først og finn ut om huset trenger ny dekkbeis.


I Årets Farge 20har vi spilt på alle strengene rosa har. Til og med tøffe machomenn bør finne en rosa nyanse som de kan like. Relate Websites handicapsiden. Prøv vår interaktive fargevelger.


Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg