onsdag 24. februar 2016

Tynne takplater

Sjekk ut Tynne Takplater. Veggpanel ferdigmalt og ubehandlet av MDF med dype profiler. Også som fotovegger eller med graffiti.


Takpanel med en perfekt finish og takplater med en pen og solid malt overflate for bruk som himling. Skal du tapetsere, bruk vår grunnet kilfalsplate.

Montering av takplater. Du kan helt klart montere takplater selv. På skur, uthus og utestuer er det veldig enkelt. Veggplatene er kun mm tykke, og det gjør det mulig å montere inn mot lister.


Takpanelen er som annen. Smartpanel Tak egner seg både til nybygg og renovering. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater.


For forbruker og proff.

Velg en butikk for aktuell pris og antall på lager. Skriv inn ditt postnummer så finner vi automatisk din nærmeste butikk. Eller velg selv butikk fra listen.


Takplater Taksenteret AS leverer takplater fra Areco AB i Sverige. Takplatene leveres i forskjellige tykkelser og utførelser avhengig av kundens ønske. Spesial lengder og utførelser leveres til vårt lager i Trondheim på 1-uker.


Ved å involvere oss tidlig i prosessen kan vi ha taket klart til levering på avtalt tidspunkt. MAXBO tilbyr et stort utvalg av plateprodukter som du trenger til ditt byggeprosjekt. Kjøp på nett eller i butikk. Arbor Panel Dekorplate er laget spesielt for oppussing og rehabilitering. De egner seg like godt til montering på vegg av spon eller andre trematerialer, som på vegg av gips, mur eller puss.


Trenger du hjelp til å frakte varene dine? Finansiering - BM Card. Vi har finansierings- løsninger for deg! Dette nettstedet benytter cookies. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Platene er ganske tynne , men har altså holdt. Blir litt stygge av det som renn ned frå terrassen. I det nye har eg så langt tenkt å legge beslag som får vatnet litt ut frå bjelkane oppå bjelkane.


Beslaga er tenkt knekt 45gr ut frå bjelken. Så monterer eg takplater av eitt eller anna slag, plast eller metall, mellom bjelkane og med fall. Hei, er det noen som har erfaring med slike plater? Hva heter de og hvordan er de å bygge med? Med et plasttak fra Plastmo minimeres risikoen for kondens i utestuen.


Om du velger å installere tykke termoplater, vil du også få et tak med god isolasjonskapasitet. Plannja leverer tak og takrenner i stål og aluminium til renovering og nybygg. Høy kvalitet, mange valgmuligheter og lang levetid.


Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg