fredag 19. februar 2016

Hth kjøkken inspirasjon

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Vi er så sikre på kvaliteten at vi gir deg opptil års garanti på de kjøkkendelene som slites mest. Det gjør at du får trygghet med på kjøpet når du bestiller et nytt kjøkken fra HTH.


Få ideer til hvordan du gir kjøkkenet ditt et innovativt løft.

En høyttaler som er integrert i kjøkkendesignet og heis-skuffer er bare to av våre innovative løsninger som vil gi kjøkkenet ditt misunnelige blikk. Gjør ideene dine til virkelighet. Du kan komme et skritt nærmere ditt nye kjøkken hos din nærmeste HTH -butikk. Vi har samlet alle våre beste innredningstips og råd om kjøkken , bad og garderobe. Hvis du mangler du inspirasjon og hjelp til innredning, kjøkkenbudsjett, design av vaskerom eller noe annet, kan du finne det her.


Finn inspirasjon til nytt kjøkken , nytt bad eller ny garderobe i den nye katalogen. HTH -skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg.

Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Trenger du litt ny inspirasjon til husets (kanskje) viktigste rom? Her har vi plukket ut noen av våre kjøkkenfavoritter fra året som har. HTH har butikker over hele landet.


Finn din HTH butikk og book time hos en spesialist for kjøkken , garderobe eller baderom. Vi har den perfekte kjøkkenløsningen for deg – enten du ønsker et moderne kjøkken med et minimalistisk uttrykk, runde hjørner og høyglansede fronter eller et kjøkken i nordisk stil med tredører og ingen håndtak. Hos Schmidt kan du designe ditt eget kjøkken – det er kun fantasien som setter grensene.


Fra inspirasjon til baderom. Vil du ta enda et skritt mot ditt nye baderom? Besøk din nærmeste HTH -butikk. Du kan også avtale et designmøte med en av våre erfarne konsulenter, som står klar til å dele ideer og inspirasjon til det nye baderommet ditt. Hvis du har forelsket deg i et HTH - kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer.


For å skape en helhet tar vi i bruk de samme elementene i begge deler av rommet. En skjenk kan gjerne lages av kjøkkenskap. På bildet ser du HTH - kjøkkenet Horizon, der skapene fortsetter inn i stuedelen som bokhyller. Leter du etter inspirasjon til ditt nye kjøkken ?

Drømmekjøkkenet har mange inspirerende kjøkken. Her finner du inspirerende løsninger på moderne, klassiske, landlige og fargeglade kjøkken. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg.


Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Tips og inspirasjon til innredning, innovasjoner og nyvinninger innen moderne kjøkken og. Kjøkkenet du har drømt om lenge. Seven Svart Eik har massive kantlister og utfrest vannret håndtaksspor.


Fronten er overflatebehandlet med slitesterk lakk. Denne kjøkken modellen er skapt ved bruk av beiset eikefiner for å få frem et røft kjøkkenudseende. Passer for de som ønsker noe annerledes, uten å gå for langt.


Rådgivning, inspirasjon og tips Hos Kvik vet vi godt at de færreste har prøvd å kjøpe nytt kjøkken når de kommer til oss. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år. Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem.


Det skal være kult å få nytt kjøkken ! Få inspirasjon og gode råd til hvordan du lykkes med kjøkkenprosjektet ditt, og hva du må vite underveis i prosessen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg