tirsdag 2. februar 2016

Finsparkel

Den er velegnet til overmaling med maling i mange glansvarianter uten at malingen ¨synker¨. Legg til Kjøp og Hent. Den er ideel for å oppnå overflatekvalitet iht. For overflatesparkling når flatene senere skal lakkes.


Finsparkel , Plastic Padding PP 36.

Til strimling av gipsplater, skjøt og flekksparkling av bygningsplater. Godt egnet til helsparkling av bygningsplater og gammel tapet. Lämplig på såväl vanlig som galvaniserad plåt. Alternative produkter. Vis alternative produkter.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Denne gipsplatesparkelen er en kombinasjonssparkel som kan brukes både til strimling og sluttsparkling.

Benyttes til skjøt- og. Epost: Passord: Logg inn Registrer deg her Glemt passord. Ta kontakt med oss på chat eller e-post. Spraylakk etter fargekode - Spraymax. Velegnet som overflatesparkel på metall og tre for flater som skal overmales eller lakkeres.


Ypperlig til overflatesparkling. Kan overmales allerede etter minutter. Til innendørs bruk i tørre rom. Basic Lett Håndsparkel er en vannbasert finkornet håndsparkel.


Bruksområde Passer til bredsparkling og reparasjoner i tynne lag på vanlige vegg- og takflater i. Gjennom å bruke siden godkjenner du dette. Mediumsparkel inneholder alt for lite lim til å bruke som limsparkel til papirremse. Har selv vært med på å rehabilitere en hel etasje av enebolig som var remset opp med mediumsparkel.


En lettsparkel som benyttes til utjevning av flater. Hos Byggmakker finner du gulvsparkel og avretningsmasse til ditt behov.

Enkel handling på nett - henting i butikk. Spartelmassen anvendes til bredspartling og opfyldning af mindre revner og sprækker i træ, spånplade, puds, beton o. Ski Bygg har alt innen trelast, byggevarer, maling, interiør, verktøy, gulv, ba dører, kjøkken og hvitevarer. Norges ledende byggevarehus.


Deretter gjør man resten av sparklejobben med medium platesparkel som fyller bedre men gir enn mer enn fin nok overflate for maling. Til bilen, campingvognen, plastbåten, i hjemmet osv. Når du kjøper Sparkel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris.


Jotun Sparkel for tre 4L Denne sparkelen kan benyttes på listverk, dører, vinduer og trepanel på vegg og i tak. Den tørker raskt og er enkel å slipe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg