mandag 8. februar 2016

Eva solo serveringsbrett

Eva solo serveringsbrett

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Brettet er belagt med gummi, noe som sikrer at glass og servise står stødig ved flytting. Den høye kanten og de store grepene gjør brettet enkelt å bruke. Det er laget av kunststoff med en smal kant i rustfritt stål. Vårt naboland i sør har mange kreative og kjempedyktige formgivere. Dansk design er både et velkjent uttrykk og et kvalitetsstempel.


Les tester og omtaler før du kjøper. Brettet er laget av skli-fritt gummibelegg som hindrer tallerkener og glass fra å skli rundt når du flytter på brettet. Finnes i lime og svart.


Nordic Kitchen serveringsbrett Med Nordic Kitchen serveringsbrett kan du med et stødig grep servere kaffe, drinker eller frokost med stil. Brettet har et enkelt og tidløst design der blandingen av svart og rustikt eiketre gir brettet et stilrent uttrykk. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Av Claus Jensen og Henrik Holbæk.


Danmarks ledende designfirma. Gray Tones er et sett med tre ulike skjærebrett slik at man kan benytte skjærebrettene til ulike matvarer og dermed slippe bakteriesmitte mellom kjøttvarer og frukt og grønnsaker. Det romslige serveringsbrettet fra Nordic kitchen gir et godt grep slik at du kan servere kaffe, drinker eller frokost med stil. De høye mattsvarte kantene har solide håndtak som gjør at du får godt tak i det allsidige serveringsbrettet. Vanlig pris: kr 7400.


Eva solo serveringsbrett

Skip to the beginning of the. Special Price kr 6365. I tillegg til anti-sklibelegget har det også høye kanter, som bidrar til å forhindre at krystallet får et fatalt møte med parketten. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet. Kjøp på nett og få rask levering.


Vi har det du trenger for å servere, enten du trenger et brett, et fat, en bolle eller et serveringsbrett med etasjer. Et etasjefat eller stettefat er en stilig måte å servere for eksempel bakverk, ost eller frukt. Et snurrebrett er perfekt for fredagstacoen eller som pizzabrett slik at alle enkelt kan nå frem. Fyll inn e-post så sender vi en innloggingslenke!


Eva solo serveringsbrett

Dersom du er medlem, men ikke har logget inn før, kan du klikke her for å opprette en innlogging. Ja, det er en meljevner… men det er også en sitruspresse! Produktene kjennetegnes derfor av høy kvalitet, lang holdbarhet og ikke minst funksjonalitet. Lidenskap, integritet, nytenkning og kjøpmannskap er de fire grunnleggende verdiene som kjennetegner sortimentet av funksjonelle produkter av høy kvalitet.


Nå har jula kommet på IKEA - se utvalget her. Se julegavetipsene våre for store og små. Skjærebrettet er laget av massiv ek, noe som gir hvert skjærebrett et unikt design. De rundede hjørnene og kantene gjør skjærebrettet behagelig å jobbe med. I denne kategorien finner du bl.


Eva solo serveringsbrett

Eva Solo Nordic Kitchen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg