søndag 7. februar 2016

Dekkbeis

Dekkbeis

På utkikk etter dekkbeis? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Finn beste oljedekkbeis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Butinox Futura Dekkbeis er halvblank høykvalitetsdekkbeis som gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur. Dekkbeisen gir meget god værbestandighet og lang holdbarhet, i tillegg til langvarig farge- og glansstabilitet. Det gjør at huset ser nymalt og vakkert ut svært lenge. Hos Maxbo finner du et utvalg i dekkbeis.


Kjøp på nett eller i butikk. Dekkbeis gir et tynnere sjikt på flater enn maling, men tykkere sjikt enn beis. Dekkbeis og maling beskytter begge bedre mot lysnedbrytning enn beis. Strukturen i treverket synes fortsatt godt ved bruk av dekkbeis. Den har kraftigere pigmentering enn beis, og lengre nedbrytningstid.


Det kan derfor gå lengre tid mellom hver påføring. Dekkbeis krever hyppigere vedlikehold enn flater som er malt med høykvalitetsmalinger. Maling danner tykkere film enn beis og dekkbeis og gir en glattere overflate på treverket. En meget værbestandig dekkbeis som beskytter og forskjønner ditt hus. Gir et dekkende utseende med avdempet trestruktur.


Beinhard markedsføring gir inntrykk av at enkelte produkter kan gi glansfull beskyttelse til husveggene dine nærmest evig, uansett vær. Hører de som bruker dekkbeis si noe ala dette om maling: Å, da må du skrape før eller senere. Det slipper du hvis du har brukt dekkbeis ! Hvis dette er et problem, hvorfor bruker da folk tusenvis av kroner på malingsprodukter? Og blir det aldri aktuellt å måtte skrape dekkbeis etter et visst antall strøk?


Dekkbeis

Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. Se beste pris på Jotun Drygolin Oljedekkbeis (liter). Les tester og omtaler før du kjøper.


Specs: Dekkbeis , Vegg, Utendørs, 9L,. De har imidlertid skiftet navn, og heter Wood Tex Uteakrylat (Flügger 1Aqua) og Wood Tex Dekkbeis (Flügger Aqua). Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge. Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet. Den kombinerer beisens egenskaper og utseende med malingens holdbarhet.


Min tanke var da å bruke enten dekkbeis eller maling, men jeg er usikker på hvor godt det vil holde. En kollega som har hus i et værutsatt område anbefalte dekkbeis , det skulle holde lenge, og når det ble slitt var det enkelt å legge på nytt strøk. Noen andre som har erfaring med å bruke dekkbeis eller maling på terrassegulv? Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader.


Beholdning på nett er kun i fargen Hvit. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Kontakt ditt varehus.


Dekkbeis

En oljedekkbeis gir nesten samme film som en dekkende maling, men du vil ane treets struktur gjennom overflaten. Holdbarheten er lenger enn ved bruk av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg