mandag 8. februar 2016

Dekor soverom

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Gjør ditt hjem enda finere i dag.

Vi tilbyr et bredt utvalg dekor som vil pynte og gi hjemmet ditt stil og personlighet. Velg blant et bredt sortiment fra klokker og dekorfigurer, til lysbrett og silkeblomster. Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir. Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du mange ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser.


Ta en titt og finn soverommet ditt. I vår nettbutikk velger du mellom et bredt utvalg av møbler og dekorative tilbehør, laget av forskjellige materialer og i forskjellige dekorasjonstiler, det som passer best med ditt soverom. Soverom i moderne, klassisk, skandinavisk, romantisk, shabby, shabby chic eller rustikk stil.


I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til hjemmet.

Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Alt du trenger til soverommet. Vi er kjent for vårt store utvalg og kompetanse innen nettopp kontinentalsenger, regulerbare senger, madrasser, dyner, puter,. Vår fornyede interesse for luksus og overdådig dekor kommer her helt til sin rett. De de gamle malerteknikkene og illusjonsmaleriet hører hjemme i denne stilen.


Kunst og kultur, av det overdådige slaget. Møbelstilen er klassisk, med store kontraster, rustikt tre og smijern blandes med gull og ornamenter. Små innredningsdetaljer kan gjøre stor forskjell. Finn et tema som passer med resten av tingene dine, så fyller du raskt hjemmet med detaljrikdom. Handle trygt på jotex.


Kvalitetsprodukter fra kjente merker. Deler du soverom med noen, velg lamper med skjerm – slik som Bollard fra Menu – så blir ikke lyset for sjenerende om én vil lese mens den andre vil sove. Flere lag med gardiner ser både fint ut, og hjelper også med å stenge varmen ute og sørge for et svalt og mørkt soverom. Dette er både godt for sovemiljøet og godt for lommeboka ettersom det er energibesparende.


Husk når dekorere et lite soverom som dekor kan være praktisk nyttig samt estetisk tiltalende. Når plassen er begrenset, er dette spesielt viktig. Møbler og hyller, for eksempel, er noen av de viktigste delene av innredning av et soverom , men er også svært nyttig. Lager det meste innen veggord og tekstiltrykk.


Gode tilbud og rask service.

Dette er noe vi stort sett finner i en stue men her skal det tross alt være GLAM! Et Scandi inspirert soverom vil kanskje fokusere mer på subtile områder, for eksempel en gyngestol. Den industrielle stilen vil kanskje legge mer tid i det som er meg funksjonelt og praktisk, kanskje en bokhylle og to eller et enkelt skrivebord.


Classic Living er en dedikert nettbutikk som tilbyr flotte kvalitetsmøbler fra seriøse og erfarne produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg