tirsdag 16. februar 2016

Hyttekjøkken brukt

Perfekt i hybel, liten leilighet eller på hytte. Pen hvit utførelse med matte stålhåndtak. Saga hyttekjøkken er konstruert spesielt med tanke på den norske tradisjonelle hytta. Benkeplatene er 50cm i dybde og 100cm, alternativt 50cm i lengde.


Kjøkkenet er dermed meget plasseffektivt og har et design som er tilpasset det tradisjonelle norske uttrykket samtidig som det har et moderne preg.

Bla deg videre så får du se hvordan vi har pusset opp fem ulike hyttekjøkken. Beholdt det gamle kjøkkenet Denne hytta på Langholmen i Kragerø fikk en real overhaling da hytteeierne hadde sett seg lei på de gule furuveggene. Resultatet er at hytta er blitt en blågrå sommerdrøm med duse pasteller og fornyede, gamle detaljer. På jakt etter nytt kjøkken? Hos oss finner du et drømmekjøkken enten du ønsker et moderne eller tradisjonelt kjøkken.


Vi har mange stiler, farger og løsninger. Vi forsøkte derfor å lage et litt anonymt kjøkken og unngå å fremheve kjøkkenkroken spesielt.

Hyttekjøkken og kjøkkeninnredning med vedkasse. Så her gikk vi løs på planen med fokus på gjenbruk og en idé om å skape en kul miks av materialer og møbler. Vi tegnet opp en planløsning som var utgangspunktet for videre oppussing og innkjøp av møbler og hvitevarer. Prisen på et nytt kjøkken avhenger av forskjellige ting.


Få hjelp til å velge et kjøkken som matcher dine behov og ditt budsjett. Er du på jakt etter eventyrlige kjøkken, bad eller møbler som stråler av sjel og solid Norsk håndverk? Vi produserer både tradisjonsrike møbler. Hvis plassen er liten, ser du her et eksempel en smart planløsning på lite hyttekjøkken på rett vegg.


Kjøkkenet har benkmontert kjøleskap og en liten innebygd oppvaskmaskin på andre enden. Over platetoppen er det brukt en enkel slimline med uttrekk i ventilatorskapet. Skal du kjøpe eller selge, stort eller smått, så er FINN. Vi er der for deg når du skal selge hytta di, finne en pent brukt sofa, fly billigst mulig til. Jeg ønsker å kjøpe et brukt hyttekjøkken , noe alle det som jeg har på bildene.


Kjøkken fra IKEA er både fleksible og funksjonelle og inneholder mengder av gode løsninger. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger.

Mobile skapløsninger med integrert benkeplate og åpne hyller er et smart valg. Brukt kjøkkeninnredning selges. Jeg har pusset opp på hytta, kjøkkenet trengte litt oppgradering. Så kjøpte et brukt kjøkken, eik. Skjønner meg ikke på folk som kaster å kaster.


Fikk hjelp til å hente kjøkken, det var bare å skrubbe å vaske. Sammenlign priser på Minikjøkken. Finn tilbud på produkter fra Intra, Bauknecht, Whirlpool og mye mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg