fredag 12. februar 2016

Tjæralin beis

Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Tjæralin Beis kan legges rett på nytt. Søk etter tjæralin beis på Kelkoo.


Produktet er svært godt egnet for både nye og gamle trefasader. Tyrilin sine produkter kan du ikke gjøre dette med.

Tjærebeis er forholdsvis dyrt, så sjekk gjerne prisen hos flere forhandlere. Scanox leverer produktet Tyrilin. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Produkten innehåller trätjära, linolja och svampförebyggande medel som ger goda ytegenskaper och bevarar träverket.


Påse at underlaget er egnet. Saltutslag på impregnert materiale må rengjøres grundig. På tidligere behandlet treverk må gammel olje og beis fjernes før ny påføres.


På værslitte overflater anbefales i tillegg stålbørsting eller.

Sök och finn datablad. Den har en høy glans og gir en fantastisk glød. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer.


Sammenlign pris på maling. Die Produkte können kalt werden gespeichert und verwendet bis zu -Grad! Den gir en soli transparent overflate som gjør at trestrukturen skinner igjennom. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Beis er lett å påføre og har et påføringsintervall fra 1-år avhengig av klima. Beis er den overflatebehandlingen som er tynnest og svakere pigmentert, altså den behandlingen med minst beskyttende overflate.


Beis krever derfor hyppigere vedlikehold enn maling og dekkbeis. Vedlikeholdsintervall, holdbarhet? Det er ikke nødvendig å grunne først. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling: Den dekker mer enn vanlig beis , men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling.


Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende. Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde. Den kan overmales med alle typer produkter.


Det kan oppstå problemer med overmaling av vegger malt med linoljemaling og Tyrilin.

Hus fra tallet kan være problemhus, da husbanken forlangte at det skulle grunnes med linolje. Beis er mindre holdbart enn dekkbeis og maling og slitasjen krever vedlikehold hvert 3-år. En beisejobb er alltid enklere enn en malejobb.


Beis gir en naturlig og levende overflate - avhengig av underlagets sugeevne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg