mandag 29. februar 2016

Digital trommer

Digital trommer

Dyktig priser Rask levering. Butikk og serviceverkste med mange års erfaring både med elektronikk og instrumenter. Gjør en kupp på musikkutstyr. Her finner du gode tilbud!


Digital trommer

Se de nyeste produktene. Lurer du på noe om musikk? Sjekk ut Digital Trommer. Stort utvalg og alltid gode priser. Tilfredshetsgaranti - Shop Online!


Hold deg oppdatert KLIKK HER FOR PÅMELDING. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få de beste tilbudene. De merkene og modellene trommeslager. Dersom du ikke finner akkurat det du leter etter eller trenger produkthjelp, ta kontakt med oss på telefon eller mail så hjelper vi så godt vi kan! Velkommen til Ljosland Musikk AS.


Digital trommer

Vi har et bredt utvalg av instrumenter både på nett og i vår butikk på Notodden. Sammenlign priser på Digitale trommer. Husk, at du kan klikke inn på varen og høre lydeksempler med de forskjellige modellene av digitale trommesett.


Trommepads og øvepads Vi fører også digitale tromme - og øvepads, som ikke tar opp mye plass, men som likevel kan låte av mye eller lite – du bestemmer selv. Våre trommepads har lave priser, men høy kvalitet. Elektroniske trommer er kompakte og kan brukes med hodetelefoner, hvilket gir et mer støyreduserende alternativ for trommeslagere som øver hjemme. Alle digitale trommesett hos Gear4music er nøyaktig valgt. I kategorien digitale trommesett og tilbehør lagerfører vi merkenavnene KAT, YAMAHA, ALESIS.


Digital trommer

Musikkinstrumenter fra DanMusikk. Finn Digital Trommer. Skynd deg og spar penger på vårt salg! HXM HD-0MKDigital Drum Set.


Digitalt trommesett fra HXM, høy kvalitet på både elektronikk og på. Trommesettene kan i tillegg passe til både voksne, barn og unge i alle aldre. Benytter ikke en del ekstremmetalltrommiser pad’er for å bruke mindre energi og dermed spille fortere med mer output? Det er ikke sant, sier Devold.


En elektronisk tromme , også kjent som digitale tromme eller digital perkusjon, er et moderne elektronisk musikkinstrument. Ved bruk av en spesiell type synthesizer, eller sampler som det også kalles, er en digitale tromme designet for å tjene som et alternativ til et akustisk trommesett eller andre perkusjonsinstrumenter. Digital Drums 4Elektronisk Trommesett for Nybegynnere fra Gear4music - Gear4music DD4er et elektronisk trommesett som passer for spillere i alle størrelser. Choke-funksjonen på crash-cymbalen gir dette digitale trommesettet en ekstra dimensjon og gir spillerne større kontroll over cymballyden, så vel som muligheten til å bruke mer autentiske trommeteknikker. Musikkbutikk på nett, vi har stort utvalget og stort lager.


Trommen har også hatt andre formål enn å uttrykke musikalitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg