tirsdag 2. februar 2016

Folkets interiørtips

TV er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video. Mange som pusser opp er på utkikk etter inspirasjon. Kanskje er din løsning akkurat den noen andre er på jakt etter? Hjelp oss å lage Norges største inspirasjonsside for interiør og hjem! Trenger du hjelp til å pusse opp?


Folkets interiørtips

Her får du blant annet gode råd om fargesetting, bruk av dagslys, interiørkonsulentenes fargetips og fargepaletter, og annen informasjon som er bra å ha når du skal pusse opp. Kontrastfarger er fargene som ligger mot hverandre på fargesirkelen. Frihet, yoga når du vil. Variasjon, ditt ønske her og nå.


Enkelt å komme i gang. Har Kari-Ann Norges vakreste stue? Stuen i Bodø er innredet i luksuriøs landstil. Med humor, ettertanke og selvinnsikt deler Funkygine raust av egne erfaringer, både om trening og livet. Sterk utenpå, sterk inni er en personlig beretning og treningsguide i ett.


De fikk inn over 5bidrag fra norske hjem. Av disse bildene har nå IKEA laget Folkets IKEA-katalog. Mitt hjemmekontor er ett av de heldige utvalgte bidragene:) Gøy! Klikk HER for å bla i hele katalogen!


Da er en tur på Metro kjøpesenter en ypperlig løsning, om vi må si det selv. Les mer om garantien her. Noen kunder har behov for både et ekstra lavt førerhus og en stor lastekapasitet. Volvo FH og Volvo FHmed lavt førerhus gir mulighet for. Det var på Internasjonal Kafé lørdag 23.


Her intervjuer jeg kona til mormor fetter. På Haukeliseters kjøkken er vi opptatt av tradisjonell norsk mat og lokale leverandører. I den anledning ønsker de det norske folks hjelp til å designe folkets brilleetui. Det trekkes ut tre vinnere som får sitt design trykket på Brillelands nye brilleetuier.


Arkitektens hus er proppfullt av smarte interiørtips. Spennende, skreddersydde løsninger. Toppscore til ­ folkets felleski. Dobbeltseng, enkeltseng, madrasser, kommoder og garderober med smarte innsideløsninger.


Folkets interiørtips

Deilig sengetøy og effektive mørkleggingsgardiner. I neste KK Living deler hun sine beste interiørtips. Vi har det du trenger. Foto: Yvonne Wilhelmsen. Den populære programlederen vant tidligere i år Gullruten Folkets Favoritt.


Fem interiørtips som gir. Finn telefonnummer og adresse til firmaer og personer. Britiske gule sider opplyser om adresse og telefonnummer ved søk på sted og bedriftstype eller.


Folkets interiørtips

Aspargesfylt kyllingfilet fra kokeboka Mums - Folkets Favoritter. Her får du interiørtips. Har du bil, bør du gjøre unna storhandel av mat én gang i uka og kjøpe middager for flere dager frem i tid. Interiørtips og inspirasjon til hjemmet.


Går du i butkken hver dag, vil du bruke mer penger. Ta en runde rundt i boligen kvelden før du handler, så ser du hva du mangler og hva som begynner å bli tomt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg