fredag 26. februar 2016

Lekre lamper

Lekre lamper , pled lysglass og andre interiørprodukter. Designstjerner har et meget stort utvalg av produkter fra Tine k Home. Jeg koser meg når jeg finner spennende lamper og nye design, jeg håper du også kanskje får litt inspirasjon til å se på lamper som ikke bare en kilde til lys, men som en naturlig del av dekorasjonen i et hjem.


Lampe Gras – Raw Kobber. Gull- lamper er fantastiske til å skape kontraster, samtidig som den er stilfull og elegant.

Det finnes idag mange varianter med gull-toner, men utvalget er større om man også søker på messing og ser etter lyse, høy-glansede lamper. Her skal jeg derimot kun fokusere på lamper med klare fargetoner i gull. Gubi er en familebedrift med et stort hjerte for design. Lys opp med lekre lamper. Vintermånedene viser oss hvor du trenger lys, men du må selv finne lampen du liker!


Her er noen av våre favoritter. Disse lampene står på pinne for deg! Finn den som skal få lyse opp i livet ditt blant disse fine stålampene.

Bak hver ikonisk lampe står en dyktig designer. Her kan du bli litt bedre kjent med skaperne av noen av våre mest populære designlamper og se hvilke lamper de er kjent for. Felles for dem alle er et intenst detaljfokus for å sørge for at sluttproduktet skiller seg ut i mengden. Se vårt flotte utvalg av Frandsen lamper her!


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Morsom og annerledes belysning. Sjekk utvalget hos CoolStuff.


Stort utvalg av interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Hvis det er én ting som kan oppgradere stilen din hjemme, er det en lekker lampe som både gir rett belysning og som er et kunstverk i seg selv. Finn en morsom lampe til barnerommet hos oss - hvis du på samme måte som vi - synes at et lampe på barnerommet må være litt morsom og anderledes. Alle lamper er selvfølgelig i god kvalitet, noe som gjør det enda mere morsomt å få en ny lampe på barnerommet, både for foreldre og barn.


Vita leverer lekre lamper i skandinavisk design. Vitas mål er å tilby størst mulig verdi for pengene ved å lage gjennomtenkte kvalitetslamper i topp materialer levert i lekre flate pakker. House Doctor- lamper i nytenkende og annerledes design til din bolig.

Liker du det nordisk, lekkert og ikke som de andre? Light Point Cube og andre populære lamper Det store utvalget av lamper hos Light Point skaper mange muligheter, blant annet har de den populære vegglampen Cube, som primært er tenkt til utendørs bruk. Den er utrolig flott og kler de fleste hus med sitt stilrene design. Det går mot mørkere tider, men vi bryr oss ikke så lenge vi kan få en av disse godbitene til å lyse opp i tilværelsen vår!


Monarque er en fantastisk bordlampe i klar akryl med krom detaljer. En flott, liten lampe som skaper inntrykk i rommet! Denne lampen vil pynte opp en hver plass, enten du setter den i vinduskarmen, på en hylle eller på et sidebord. Den gir vakker lyseffekt ut i rommet! En bedre belysning – hva er nytten?


Dine fordeler av nye lamper og lys. Eksempelvis kan design lamper kan gi stuen din det personlige preget du er ute etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg