onsdag 24. februar 2016

Aida vinkaraffel

Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Karaffelen fra Aida vil begeistre alle vinelskere. Den er lett, glasset er gjennomsiktig og ufarget og gjør det enkelt å bedømme vinens farge samt hvor ugjennomsiktig vinen er. For å lufte vin i karaffel bør vinens overflate ikke komme høyere enn der karaffelen er på sitt videste. Dette vil sørge for at vinen får god kontakt med luft.


Flott vinkaraffel i glass med en kapasitet på L. Grunnet karaffelens form er den optimal for å få den beste smaken ut av vinen. Også perfekt for vinbarer, restauranter og spesielle arrangementer. Dekanteren, med sin originale form og spesielle tommelgrep inviterer deg til å holde og servere med stil og følelse. Riedel vinkaraffel finnes i et bredt utvalg til enkle og rimelige varianter til mer unike og utsmykkede karafler som Mamba og Boa karaflene. Og alt i mellom disse.


Hos Bahne finder du alt fra klassiske kander og karafler som Grand Cru vandkaraflen fra Rosendahl og den fine Eva Solo karaffel. KitchenTime selger vinkarafler av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt.


Aida vinkaraffel

Frederik Bagger Crispy Old Fashioned Whiskykaraffel 70cl. Dorre Ankan vinkaraffel L. Vinkaraffel Spiegelau Casual Entertaining. Bloomingville karaffel grå glass.


Sammenlign pris på karaffel. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Servér kaffe, vin, vand og andet i kander og karafler fra Coop.


Aida vinkaraffel

Nyhetsbrev Motta våre beste tilbud! Vi hos glassoginterior. Vinglass Aida Passion Burgundy stk med gravering. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Tilbage Til Oversigt. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede. De flotteste julegavene finner du hos oss! Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER.


Pen, skrå vinkaraffel med håndtak. Gjør din vinservering mer praktisk og elegant! Harvey Whiskyglass cl 2-pakk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg