tirsdag 2. februar 2016

Rustikk tapet

Rustikk tapet

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene. Stort utvalg av fototapeter med rustikk motiv. Er du glad i det rå og rustikke, da vil du elske denne kategori av rustikk fototapet.


Sett de opp på veggen i stuen, på soverommet, kjøkkenet eller et hvilket som helst annet rom for å skape en helt spesiell atmosfære. Jeg har aldri vært borti en tapet som har tatt av sånn på salg som nettopp drivved tapeter. I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader.


Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side. Tapet topplisten finner du her! Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv.


Botaniske mønstre, rustikk drivved og deilige pasteller er noe av det vi vil ha på veggen akkurat. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Elderwoo et glimrende eksempel på engelsk mønsterdesign, klassisk tapet i rustikk landsstil.


Rustikk tapet

Perfekt om man ønsker å oppnå den rustikke, det genuine English Country Style. Beste Priser Med Handlesmart! Elderwood med sine nedtonede fargetoner i natur, med blomster, fugler, bær og skog. En sann tapet i rustikk landsstil.


Indian Summer - vinyltapet med inspirasjon fra østen - alltid billigst hos homemaker. For den som trives i lune rom med en avslappet atmosfære, er det virkelig tid for å slå seg løs nå. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Velg rustikt trepanel med naturlig sjarme uten å måtte vente 1år på at veggene skal bli naturlig slitt.


Bruk tapet og fototapet med trepanel til å gjenskape atmosfæren fra en gammel låve eller en koselig hytte. Rustikk tapet : Du kan absolutt få et soverom med rustikk stemming selv om du ikke har ekte tømmervegger. Et tøft tapet kan gjøre susen. Murstein tapet - rustikke veggdesign ideer for ditt hjem Liker du country house stil?


Fordi dette aldri er helt ute av mote. Når det gjelder rustikk veggdesign, så. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg