fredag 26. februar 2016

Ampel til blomster

Blomsterbud i Norge og resten av verden via 54. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Da er ampelen stor nok til å romme så mye jord at plantenes røtter har nok plass til å vokse, samtidig som den forsyner planten med vann og næring. Knip av gamle og visne blomster , det fremmer ny.


En ampel oppgraderer stua eller uteplassen i en fei – nå skal planter og blomster henges opp!

Det er viktig at ampelplantene blir gjødslet hver gang de blir vannet, eller med langtidsvirkende gjødsel. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Ampler Ampler er våre hengende potter i forskjellige størrelser og materialer. Med en ampel er det lett å ha vakre, hengende planter både inne og ute. Småblomstret petunia også kalt Million Bells er en småblomstret hengepetunia med et vell av små blomster i alle fargenyanser.


For at planten skal blomstre mest og best, plukk vekk visne blomster.

Da dannes det nye knopper og blomster jevnt og trutt! Den trives best på en solrik plass, og vil ha jevnt med vann og gjødsel. Stell av sommerblomster i ampel.


Plassering Mange sommerblomster trives i sol til halvskygge. Vanning og gjødsel Du må vanne og gjødsle regelmessig sommeren igjennom. Jord Bruk gjerne U-jord eller sommerblomstjord hvis du skal plante om i større ampler eller lage din egen komposisjon. Beskjæring Plukk av visne blomster , slik at det blir.


Ampel er en skålformet beholder opphengt i snorer eller kjeder som tjener til å bære en lampe eller plante. Kurpotte til vegg fra Edelweiss i vakker grå farge. Kurven er laget i flettet sjøgress. GRATIS MØNSTER: DIY Lag din egen ampel av makramé. Flere gratismønstre du kan laste ned hos Stoff og Stil finner du her.


Planter og blomster er vakre å se på, men det er viktig å ikke overse potten de blir plantet i. Vårt store utvalg plantepotter gjør at du garantert finner en blomsterkasse i riktig størrelse som passer din stil. Skap en tøff look med FLUGA blomsterpotte med betonglook eller lag en naturlig look med våre flettede blomsterkruver. IKEA - BITTERGURKA, Ampel , hvit, Heng urtene dine i vinduet, løft dem av kroken og ta dem med til bordet eller kokeplata, så har du friske krydderurter til alle måltider.

For å lage en hengende hage, kan du sette blomsterpottene sammen med stangen under. Kan brukes både innendørs og utendørs. Blomstene er egentlig bare et mellomstadium for plantene slik at de får laget frø.


Husk å knipe av visne blomster ! Når blomstene visner, lager de frøkapsler, og hvis du lar de visne blomstene sitte på, vil ikke planten ha noen grunn til å fortsette å lage nye blomster. Så knip av alle døde blomster , da vil det komme stadig flere nye. Fin tomatsort med god fruktsetting, spesielt egnet til å dyrkes i ampel på balkong eller terrasse. Gir rikelig avling av søte, små tomtater. Plant 2-planter i en ampel og la dem henge ned.


Konkurranse - ampel #127813; #127793; Camilla har besøkt et lite lokalt gartneri hvor man dyrker tomater med kjærlighet. Camillas blomsterdesign er den eneste butikken som selger disse i plantene i Kvadraturen. Tomatplantene blir solgt i begge våre butikker. En ampel eller Hanging basket som du kan plante til med dine favorittplanter. Dekk en innvendig med strie eller kokosmatte og plant til med ønskede sommerblomster.


For å holde best mulig på fuktigheten er det lurt å også kle den innvendig med plast. Stikk noen hull i bunn slik at overskuddsvann renner ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg