tirsdag 2. februar 2016

Best i test terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Butinox har nemlig lansert en terrassebeis som tåler regn etter cirka én time, avhengig av temperaturen. Så blir det enda lettere for deg å lykkes med terrassefornyelsen. Hos Plantasjen fant vi i fjor terrassebeis merket B. Den fantes bare i fargen Kastanje, men med hyggelig pris fikk den plass i vår test.


Nordsjø gir et mattere resultat enn de øvrige i testen uten at det bør være noe minus.

Ved påføring av terrassebeis , er det viktig å følge anbefalingen fra produsenten. Vask godt før påføring, eventuelt bruk terrassebeis -fjerner for å fjerne gammel behandling. Vedlikehold gjennom året. Uansett om du velger beis, olje eller vedlikeholdsfritt, så må det vedlikeholdes i form av vask, og nytt lag med beis eller olje.


Les tester og omtaler før du kjøper. TERRASSEBEIS Gode råd for behandling av REKKVERK Mange opplever at rekkverk slites og malingen flasser av lenge før tiden. Gjøco Herregård terrassebeis lover tre års vedlikeholdsintervall og at ett strøk er nok.


Produktet skal endatil være en såkalt testvinner.

I tillegg krever de vannløselige at du har en periode med oppholdsvær. Terrassen så strøken ut da den stod ferdig beiset 10. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny.


Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger. Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke. I tillegg motivere til å behandle terrassen ved å gi en lettfattelig innføring i fremgangsmåte for både tidligere beiset og nye terrasser.


Med Butinox terrassebeis trenger du heller ikke beise hvert år. Dette er mye av grunnen til at Butinox er best i test. Oversikt over de forskjellige typene terrassebeis : Whitespirit-tynnet: Disse oljene motvirker gråning og oppsprekking av treverk. De har god inntrengningsevne og gir motstandsdyktighet mot sopp og alger og forhindrer uttørring og oppsprekking. De kommer med og uten pigment.


Pigmentert behandling gir best beskyttelse. UV SUPER TERRASSEBEIS - BEST I TEST ! Her får du vite hvilken beis som tar best vare på terrassegulvet. Oljebasert terrassebeis har flere typer farger å velge mellom.


Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve.

Hyttemagasinet gjennomført en test av ni ulike trassebeis på det norske markedet. Alle typer terrassebeis krever forarbeid hvis det skal bli pent og holde lenge, forklarer Nielsen. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet og lød i treverket.


Kommer det vann på beisen før den har herdet får du hvite flekker, avslutter malermesteren. Unik lød og fargespill –blank eller matt overflate!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg