tirsdag 9. februar 2016

Hvit strikkejakke

Utforsk sesongens strikkejakker og sett sammen den perfekte looken! Vi har klær til alle passformer, og har stadig nye design. La derfor kreativiteten blomstre – her har du sjansen til å berike din garderobe! Det er bare din egen kreativitet som kan sette grenser for hvor langt du kan gå.


Her har du sjansen til å oppdage nye stiler og trender.

Velg mellom glamorøse cardigans i sort, kombinert med en pen bukse i hvitt. Strikkejakke til dame - stilige plagg som holder varmen. Fint strikket, med mønster, lange eller korte.


Knalltøff strikkejakke med stilig design. Veldig flott strikkegenser med mønster i god kvalitet. Pels på innsiden av kragen gjør den god og varm på kalde dager.


Her får du en fantastisk strikkejakke som vil bli din nye favoritt.

Flott strikkejakke i hvitt med mønster i sort og grått. Kunstpels på innsiden av kragen som gjør den god og varm på kalde dager. Denne genseren er fra vår egen RockDenim Viking kolleksjon.


Stort utvalg av strikkejakker med attitude. Se flere klær i vår webshop. Kun 1–virkedagers leveringstid. Se sesongens strikkegensere og kjoler.


Must have strikkegensere, cardigans, strikkekjoler og jakker i cashmere og ull til dame. En lang strikkejakke passer veldig fint over en topp og et par jeans eller en kjole for å gi deg en mer hverdagslig stil. En strikkejakke som er myk og lun og har stikklommer på begge sider. Myk finstrikk og nydelige farger i patchworkmønster. Nydelig og lett strikkejakke i myk merionoull med søte sløyfer på lommene.


Produktspesifikasjoner:. Hos VILA finner du et bredt utvalg av klassiske, feminine og trendy strikkede cardigans. Mange stiler og vakre farger.

Uansett om du trenger en jakke til finkjolen eller til hverdagsantrekket så er cardigan et godt alternativ. Dette er en strikkejakke som både kan brukes til å holde deg varm på fest, og til å piffe opp et basic hverdagsantrekk. Bruk for eksempel en lang, grovstrikket jakke til hverdagskjolen eller en bukse og tynn, ensfarget genser. Kort hvit strikkejakke som har rund hals og lukkes med søte små knapper.


Hvit bolero til barn. Lekker genserjakke i strikk. Cardigan i 1 organisk bomull. Strikkemønster i svart, hvitt og grått en fargekombinasjon som går bra med så å si alle bukser og jeans.


Store knapper i svart og marmorhvitt går helt opp i halsen for god isolasjon. Høy hals med deilig fôring holder deg varm vinteren gjennom. Finn lavest pris på Dameklær fra en rekke norske nettbutikker. Det finnes nemlig ikke noe verre enn en strikkejakke som klør og stikker hele dagen lang.


Hvis du har problemer med å holde deg varm om vinteren, så er en cardigan og strikkejakke helt perfekt for deg. På de kalde vinterdagene er den simpelthen verd sin vekt i gull, men den er også fantastisk om sommeren. Du kan aldri få for mange cardigans.


Gå for en lang cardigan sammen med en kjole til fest, eller med en behagelig bukse til peiskos på hytta. En kort cardigan sammen med jeans er det perfekte antrekk for hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg