torsdag 11. februar 2016

Homeparty konsulent

Perfect Home setter pris på sine vertinner. Som takk for at du inviterer til en interiørvisning kan du derfor få gode fordeler. Jeg vurderer litt å bli homeparty konsulent ved siden av studiene. Ser på flere sider at de krever at man disponerer bil så det må jeg jo eventuelt prøve å skaffe meg da.


Er fortsatt i en tenkefase så det haster jo ikke.

Det jeg lurer på er om det er noen konsulenter her som har noe å anbefale? De jeg selv vet om og mine tanker rundt. Cosmopharmas produkter blir i dag kun solgt eksklusivt av vores konsulenter i Skandinavia og på internett, og fordelen dette innebærer for deg, er at du kan handle produkter direkte av din konsulent som med glede kommer hjem til deg og dine venner for å la dere ta del av det siste innen hudpleie, makeup og helseprodukter! Siste gang jeg var på homeparty var det lys, jeg husker ikke hva det het. Jeg kjøpte ingenting, synes det er like greit å kjøpe på Ikea.


Party på vår måte Bli med i vårt globale PartyLite felleskap. Hva koster et homeparty ?

Vi deler opp i vanlige homeparty og party hvor vi er primærunderholdning, eksempelvis et spenstig utdrikningslag, bursdagsfest og lignende. Vanlige homeparty er alltid helt gratis. Andre fester koster normalt 50- til 85-, men ta kontakt med oss for en prat, så finner vi utav det! Alt fra sminke til klær, rengjøringsmidler, plastbokser og leketøy både for barn og voksne selges på denne måten.


Earl Tupper forsøkte å finne en måte å komme i kontakt med forbrukerne på, slik at man kunne forklare fordelene med det lufttette lokket. Forbrukerne kunne få demonstrert produktene og selv prøve dem. Ved å starte din egen Norwex-virksomhet har du mulighet til å være din egen sjef og selv styre arbeidstiden din. Som uavhengig Norwex- konsulent mottar du provisjon av salget ditt allerede fra første bestilling. I tillegg er du med på å gjøre en reel forskjell for de miljøutfordringene vi står ovenfor i dagens samfunn.


Til slutt er det klart for bestilling, da kan du velge å ta vår konsulent litt til side om du ikke vil at de andre skal vite hva du bestiller. Mary Kay har et bredt sortiment av hudpleie, sminke og dufter for enhver anledning! Få skreddersydde hudpleie- og sminkeforslag av din egen skjønnhetsekspert. Oriflame er et ledende direktesalgsfirma innen skjønnhet.


Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitative skjønnhetsprodukter og en mulighet til å starte din egen. Passionfruit er en spennende og lærerik ekstrajobb. Vi tilbyr god opplæring, da vi ønsker at deltagerne på et homeparty skal få god veiledning under et selskap.

Du kan også kontakte oss under selve selskapet om du skulle trenge. Som konsulent er det din oppgave å formidle informasjon om bruken av produktene og hva de forskjellige tingene faktisk kan og bør brukes til. Du gir også forbrukerne inspirasjon med populære produkter, hvor fordeler og bruk vises på demonstrasjonene.


Vi søker nå flere dyktige og engasjerte konsulenter over hele landet. Homeparty konsulent i barseltiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg