onsdag 24. februar 2016

Jotun lady tørketid

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Jotun lady tørketid

Vår vakreste maling noensinne er supermatt, med et eksklusivt utseende. Mal veggene med en matt eller silkematt maling, og bruk blankere maling på dører, listverk og vinduer. LADY Pure Color Veggmaling. Kontrasten mellom matte og blankere flater gir en sart eleganse. JOTUN Spesial wipes anbefales for å rengjøre søl.


Nymalte flater skal ikke vaskes de første ukene (herdetid for produktet). Ved nødvendig vask må pH-verdien på vaskemidlet ikke overstige pH 9. Har i kveld prøvd meg på et lite prosjekt med å male noen vegger med Jotun lady balance. Har tatt to strøk, men hvor lang er den tørketid egentlig?


Gikk veldig fint å ta strøkene med et par timers mellomrom, men må ha det 1 tørt før seng og stasj skal på plass dit. Lady vegg er bestselgeren på innendørsmaling. Produktet er lett og rulle og har meget god dekk. Dette gjør det enkelt å få et jevnt vakkert resultat.


Den har ekstra gode heftegenskaper og dekkgaranti, maks strøk. Sammenlign pris på Jotun maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer.


To strøk er gjort på en kvel da malingen har kort tørketid. Det er lurt å fjerne maskeringsteipen før siste strøk er tørt, i tilfelle det har lurt seg litt maling under kanten på teipen. Lady Supreme Finish (liter) Maling, Vegg, Vegg, Innendørs, 2. Malingens tørketid kan til en viss grad manipuleres ved å lufte ( lavere temperatur = lengere tørketid ) eller øke luftfuktigheten i rommet (fuktig luft = dårlig tørk). Jotun Lady Pure Color er den vakreste veggmalingen noensinne. Den gir en unik, vakker fargeopplevelse og den helt matte overflaten gjør at fargene fremstår som roligere og jevnere.


Glansgraden supermatt er en stilig og moderne look. Veggmalingen gir et perfekt sluttresultat, i tillegg er den enkel å rulle og den tørker fort. Stikkord for dette flotte kombinasjonsproduktet er lav pris, flere bruksområder, kort tørketid og pent sluttresultat.


Du finner også til enhver tid oppdaterte tekniske datablad på produktsidene på jotun. Kan jeg bruke vanlige rengjøringsmidler til båten? Jotun anbefaler å bruke vask- og rensemiddel spesielt utviklet for bruk til båt, f. Den korte tørketiden gjør det mulig å male to strøk på en dag.


Enkel påføring og rask tørketid. Lady Classic kommer i glans silkematt og halvblank og i liter og liter. Kort tørketid , timer, og full trykkfasthet etter timer (23°C – R. H). Negativt kan tørketid være, dvs litt dårligere flyt. Hvor lenge må malingen tørke før det er trygt å sitte på den?


Jotun lady tørketid

Vårt mål er at fargekartet også skal være en praktisk guide, og et unikt verktøy, når det kommer til å skape et ekte hjem, sier Lisbeth Larsen, som oppfordrer deg til å velge farger som gjenspeiler din personlighet og forteller din historie. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg