onsdag 17. februar 2016

Frostet folie biltema

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Millionen Ergebnisse hier Entdecken! Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Kvaliteten av folien er den samme, men pga. Når det er lys på et rom om natten så kan man se antydning til personer og innredningen fra utsiden.


Totalt beskyttelse mot innsyn kan man dessverre ikke oppnå, verken med frostet folie eller frostet glass. Tenkte jeg bare skulle si at her om dagen oppdaget jeg en spray på biltema man kan bruke for å froste vinduene. De har på Biltema , men de er helt enkle da, ikke noe spesielt mønster eller noe sånt (billige da).


Frostet folie biltema

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Selvklebende folie som metervare. Mindre innsyn med frostet folie. For å heve inntrykket ytterligere, kombinerer vi i Konsis ofte kreativ utskjæring og print på frostet folie.


Dette gir et unikt uttrykk og gjør at man kan tilpasse farge og form til resten av kontoret eller lokalet i tråd med firmaets profil. En hvit film som gjør at vinduet ditt ser ut som et sandblåst eller frostet glass. Den har et meget høyt lysgjennomslipp og lar dagslyset fylle rommet, samtidig som man begrenser det uønskede innsynet. Filmen er pen å se på og benyttes også ofte som ren dekor.


Foliebutikken er Solfilmsgruppen Norge AS sin nettbutikk for handel av vindusfilmer, folier verktøy og annet tilbehør. Vi bruker en 2mm tykk plate av alusandwich som er en plastplate med et lag aluminium på begge sider. Dette er et sterkt og stabilt materiale som holder seg fint under alle forhold. Platen blir så pålimt en reflekterende digitaltrykket folie fra 3M som er laminert med et lag plast. Dette sikrer et husnummerskilt som tåler allslags vær i. Foliering er mer enn bare tekst og logoer på butikkvinduer.


Frostet folie biltema

Med folie kan en nesten trylle. Det er også lysfilm for kontorer, private hus, sikkerhetsfilm, etc. Folie på vindu kan være for å skjerme innsyn samtidig som det gir en dekor som bygger opp om din bedrifts identitet. Frostet eller dusted folie gir et delikat uttrykk og slipper lyset inn uten å gi innsyn. Frostet folie trenger ikke bare gi en sandblåst effekt.


Det er idéelt der det er arbeidsplasser innenfor vinduer på gateplan. Man kan også printe på frostet folie , og dette gir et ganske dust, men lekkert resultat. Uønsket innsyn fra utsiden kan enkelt forhindres på en stilig måte med dekorfolie.


Filmen kan monteres over hele flaten eller på deler av glasset og er tilgjengelig i forskjellige nyanser. Vi leverer både innvendig og utvendig film, avhengig formål og glasstype. Vi legger også frostet folie på balkonger.


Vi tilbyr ulike vindusfolier til ulike behov, slik at du skal få en folie i topp kvalitet egnet til ditt bruk. Om du vil skjerme for innsyn kan du selv avgjøre om du vil ha noe heldekkende, en frostet vindusfolie, eller en folie som ikke dekker for utsikten. Hvordan fungerer vindusfilm? Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus.


Frostet folie biltema

Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg