mandag 1. februar 2016

Bilder plakater interiør

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Bestill lett online her! Det er vi stolte av og veldig glade for.


Fraktfritt over 5kr. Vi selger plakater och malerier med god kvalitet til gode priser.

Vi har et bredt utvalg og rask levering. Med våre plakater og trykk kan du gi resten av interiøret en ekstra snert og la kunstmotivene stå i fokus. La plakatene og trykkene du velger å dekorere me speile deg som person eller noe du liker for å sette et personlig preg på hjemmet ditt.


Ved å dekorere med flere forskjellige plakater i en kollasj kan du enkelt skape en fin bildevegg. I årevis har plakater blitt brukt til å vises både på offentlige og private steder over hele verden. Hvis du ser etter stilig kunst til veggene dine, er plakater det perfekte tilskuddet til interiøret ditt, uansett hva slags stil du liker.


Bildene er fotografert av Fotograf Vibeke S. Finn inspirerende bilder av interiør og få daglig inspirasjon på Instagram!

Vi vokser oss større og større år etter år, og vi forsøker å tilpasse vårt tilbud til dine preferanser. Vi kan trykke posterne dine, ramme inn bilder , eller vi kan inspirere deg med bloggen vår, hvor du finner mange nyheter fra filmer, TV serier og helt nye ideer for interiør design. Skap et personlig hjem med noen av Gudruns bilder og plakater.


Motivene er hentet fra Gudruns originalakvareller og blir virkelig flotte fargeklatter på veggen. Se for deg en hel bildevegg med Gudrun- plakater blandet med dine egenlagde verker! Eller la et utvalgt kunstverk få skinne alene på en hedersplass i huset. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig, og du kan selv bestemme hvilken stemning et rom skal ha - ved å velge de riktige bildene. Velg mellom alle våre motiver, fra abstrakte oljemalerier, til mer gjenkjennelige motiv på print og postere.


Velg et bilde nedenfor for å lese mer om dets mål, farger, montering og vedlikehold. Veggbilder og plakater til stua. Kule moderne bilder til stueveggen. Se flere inspirende bilder fra våre kunder her.


Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Charlies Hus er butikken som ønsker å inspirere og glede barn og deres foreldre, ved å omgi seg med vakre og unike ting.


Vi spesialiserer oss på franske merker. Utforsk bilder og rammer i ulike motiver på Stilhuset. Plakater med et orkidemotiv vil definitivt gi ditt interiør et friskt og stilig utseende.

Du kan ha dem i rampelyset eller integrere dem til en fin bakgrunn – valget er ditt. For å få den blikkfangende effekten er det lurt å velge et mer rosa orkidemotiv, helst noe som kommer rett fra en tradisjonell japansk hage: med stearinlys og mønster i sanden. Trendy posters og plakater i små opplag av Fotograf Vibeke S. Bilder og plakater til barnerommet finner du på jollyroom. Her på Jollyroom har vi massevis av bilder og posters til barnerommet.


Våre plakater til barn har behagelige farger og barnevennlige motiver, som samtidig er høyst stilsikre og egnet til virkelig å gjøre det fint på barnerommet. Norsk nettbutikk med dialektuttrykk, by- og stedsnavn og familietekster. Fra kun kr 19- og alltid GRATIS frakt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg