onsdag 17. februar 2016

Boligmagasinet

Vi viser de bedste fund og holder dig opdateret om det. Become a Publisher Publish. Innhold Side Sigmund kom fra Eggedal, Liv Astrid fra Numedal. Her har bobilen stått parkert i to år: – Den brukes som bolig.


Anne Stabell selger huset etter år: – Jeg er klar for noe nytt.

BOLIGMAGASINET Skal du selge en bolig som fortjener en profesjonell magasinpresentasjon rettet mot Norges mest kjøpesterke publikum? Somme tider afholder vi også konkurrencer særligt til vores abonnenter. I InteriørMagasinet finner du spennende interiørreportasjer og innredningstips, livsstilsreportasjer, design og antikviteter, belysning, arkitektur, kunst og kultur. Fornøyde kunder har gjort oss til markedslederen blant landets eiendomsmeglere.


Vi har 8ansatte fordelt på 1kontorer i Norge. Et magasin med eksklusive prosjektpresentasjoner, arkitektur, design, boligstoff,. Punget ut med millioner for to tomter i Sogstikollen.


Her bestemmer elektrikeren Eline (22): – Flott jobb for jenter.

Da Mette ble enke, bygde hun drømmehuset. Bolig Magasinet , Frederiksberg. Thomas i Elveru– Å få pusse opp en av disse, er som å vinne i Lotto! Utbyggerne som også er innbyggere – Vi har ingen steder å gjemme oss.


Når folka i Bee bygger fremtidens Ski er det med en. I kø for å oppfylle boligdrømmen. Annonse fra Veidekke. Attentus eiendomsmegling kø foran inngangsdøren sin i. Bor ute mens han venter på jobb og bolig i Hamar.


Det er ikke på kjøkkenet det skal smelle nyttårsaften. Her er tipsene som får lydnivået ned og. TA møter dem i det de trimmer lind-trærne på Gamle Urædd stadion. De har vært syke, og ikke gjort noe med i rett ti sier Tom Erik Pettersen. Vi er en kvalitetsbasert landsdekkende kjede med kontor fordelt i de største byene.


Vi mener megling er prestasjonsbasert og at variasjonene mellom de ulike. Få en pause i hverdagen gjennom de sakene og temaene du er opptatt av. Underholdning, mote og engasjement som gir deg energi.

De fleste vil helst kjøpe en ferdig oppusset leilighet. Men hva lønner det seg å pusse opp før et salg, og hva bør du la ligge? Espen Strøm fra Aktiv Elverum.


Det er på tide å tenke nytt når det gjelder terrasser. Den tidligere tenkemåten, om å lime direkte på et betongunderlag, er avleggs og ikke lenger den beste måten å gjøre det på. Men hvordan skal gåten med uteflis løses?


Kernen i magasinet er de smukke bolig-reportager fra lækre hjem i hele landet – altid fulgt op af nemme og brugbare tips og shopping til stilen. Tenker du på å kjøpe bolig? Søk blant alle våre boliger, eller ta kontakt med en av våre lokalkjente meglere for tips og informasjon om ditt nye nabolag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg