onsdag 3. februar 2016

Hettehåndkle

Hettehåndkle

Da er hettehåndkle et must! Vårt hettehåndkle baby er et badehåndkle av bomullsfrotté med hette for de aller minste. Håndkleet er supermykt og praktisk i 1 økologisk bomull med god. Praktisk og fint hettehåndkle i 1 økologisk bomull med broderi på hetten og ører.


Hettehåndkle

Perfekt til bruk etter kveldens badestund. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Mykt hettehåndkle i 1 økologsik bomull med søtt broderi av elefanter, og dekorativ piping rundt håndkleet. Herlig håndkle i økologisk bomull! Vår pris 27- Leveringstid: Ikke i salg.


Kjøp NÅ - få bonuskroner! Vår folkekjære Torbjørn Egner har inspirert barn i generasjoner til å være snille og greie med hverandre. Produktene er basert på hans originalarbeider og er bearbeidet med respekt for hans skaperverk.


Hettehåndkle

Deilig hettehåndkle for små røvere og andre badende vesener. Lunt og mykt hettehåndkle til babyen. Tenk så deilig for babyen å bli pakket inn i dette håndkleet etter kveldsbadet! Den nydeligste bomullskvaliteten som er testet for skadelige stoffer, og er helt trygg for babyen. Håndklær i god kvalitet med førstesklasses brodering.


Bestill i dag fra vår nettbutikk! Morsomt hettehåndkle med frøken kanin som er Petras kosedyr fra Bringsværs barnebokserie - Karsten og Petra. Baby hettehåndkle med klut mintgrønn 349. Fortsatt i plasten med lappen på. Foreldre vil ha det beste for sine barn og det er derfor naturlig at barna skal sove behagelig.


Hvis du har spørsmål, ikke nøl til å ta kontakt med oss. Et elegant hettehåndkle i delikat design og 1 GOTS-sertifisert økologisk bomull til familiens minste. Den fineste hverdagsluksus, som svøper barnet i silkemyk komfort etter badet eller på en kjølig morgen. BABY SQUARE-hettehåndklær er designet av vårt eget designteam.


Den har fokus på funksjonalitet, kvalitet og skjønnhet. Liewood designer og produserer interiør og accessories i nordisk stil til babyer og små barn. Liewood representerer et enklere familieliv med fokus på rene og.


Hettehåndkle

Vaskes ved grader. Bli den første som omtaler dette produktet. Skriv din egen omtale. Løveungen hettehåndkle. Hettehåndkle i bomull. Badecape med hette mykt og godt, vaske klut følger med.


Flere farger og design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg