torsdag 25. februar 2016

Gardiner med blomster

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


En av de raskeste måtene å forandre og fornye stilen i rommet. Stropper - Stropper gir gardiner et moderne look som er fantastisk om du ønsker å skape en avslappet stemning i rommet. Se bilder og få mer inspirasjon til å velge riktige gardiner på bloggen vår.


Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha.

Handle trygt på jotex. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren. Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid.


Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. Plisségardin er mulighetens gardin. Har du vinduer eller dører med smale karmer er plisségardin helt perfekt. Denne modellen sitter fast i karmen og følger døren når den åpnes, samt gir deg mulighet for å skjerme mot innsyn, og få lyset og naturen inn i rommet på dagtid. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine.


Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Utenpåliggende liftgardin med spiler gjør at vinduet virker større. Stramme gardiner egner seg godt der du bruker hev- og senkfunksjonen, siden den beholder formen gang etter gang.


Liftgardin med spiler montert i nisje, synliggjør det vakre listverket og fremhever de fine formene mellom gardin , list og vegg. Vinduet fremstår som slankt og. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Hvilken farge skal jeg velge?

Skal jeg velge gjennomsiktig eller lystett gardin ? Hvor lange skal en gardin være? Hvordan skal jeg tilpasse gardinen slik at den passer rommet og vinduet best mulig? Kid har lang erfaring med gardiner og gir deg tips til hvordan du kan velge den rette gardinen tilpasset ditt hjem.


Tekstiler bidrar til å skape en koselig stemning og forsterker den personlige innredningsstilen. Med gardiner kan du regulere lysinnslippet og skape den stemningen du ønsker. Velg gardiner etter rom og behov.


Redd nattesøvnen med lystette rullegardiner, eller slipp inn lyset med korte gardinkapper. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Skap en romantisk steming i dit hjem i tråd med den vakre florale trend med lekre blomstrete gardiner eller tidens populære velurgardiner i støvete pastellfarget nyanser. Fullfør innretningen med myke, lekre velurputer og sengeteppe i matchende farger.


Flott velourgardin av god kvalitet, med 15cm høyt rynkehode. SOFIES VILLA NETSHOP. Det er mange ting å tenke på når man skal velge gardiner – stoff, farge, lengde, mønster, tykkelse og diverse tilbehør som gardinstand og gardinbånd. Men hvis du har flotte vinduer hjemme, enten i stua, på soverommet eller i andre rom, vil de rette gardinene sørge for at vinduet virkelig kommer til sin rett. Hos Kid har vi Norges største utvalg av gardiner.


Innred hjemmet med fine gardiner med god kvalitet. Kjøp online eller i din din nærmeste butikk! Vevet bomull hvit med rosa blomster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg