mandag 29. februar 2016

Hesteplakater

Den beste pakken for deg som elsker hester! Les om hesteeventyr, stallen, vennskap, drømmer, rytteridoler og mye mer! Få hestefakta og tips! Få fine hesteplakater og praktiske hesteting!


Abonnementspakken inneholder alltid en alderstilpasset bok, et hestlig magasin og gøyale ting. Anatomi har samlet de mest interessante dyreplakater over dyrenes anatomi. Her er hesteplakater med hestens karsystem, nervesytem, hestens indre organer, hestens skelet, hestens muskelsystem. Her er også hundeplakater med hundens skeletsystem og hundens muskelsystem.


Plakaterne er er med ren latin, suppleret med hhv. Posterland har et stort udvalg af hesteplakater til børneværelset. Heste er smukke, kraftfulde og imponerende dyr. De er spændende at tegne og de mange forskellige racer avlet til mange formål. Dette settet inkluderer plakater: hesteplakater med indre organer, nerve-, kar-, muskel, skjelettsystem, og en bonusplakat med hestens ytre, synlige strukturer.


Hesteplakater

Plakatene er skrevet med ren latin og engelsk nomenklatur. Nordens største udvalg af hestebøger, film, plakater og hestekalendere. Skønne tasker, accessories og boligtilbehør i klassisk engelsk gobelin.


Plakat med forskellige farvevarianter af den islandske hest. Til alle farvenørder. Under hver håndtegnede illustration en kort farvebeskrivelse.


Hesteplakater

Der danderte og stylet jeg etter beste evne. Med fine møbler pappa hadde snekret til meg og typiske krushunder fått i gaver eller kjøpt selv. Og fine hesteplakater på veggene. Gøy å tenke tilbake på.


Jenterommet er malt i favorittfargen, rosa. Sengen er pent redd opp med Hello Kitty-sengetøy, fargerike tegninger og hesteplakater pryder veggene og DVD-hyllen er full. Alle timene jenta har tilbragt gråtende på rommet, er usynlige.


Hesteplakater

Moren sitter i en sort skinnsofa i stuen med vintersolen i ryggen. Jeg har alltid likt esler. Der jeg vokste opp, på landsbygda helt sør i Tysklan hadde alle jentene hesteplakater på rommet sitt. Hun har skrevet boka som kort og godt heter Esel, og som ganske riktig handler om nettopp det. Hun er en god og seriøs fotograf, som ved hvad hun har med at gøre, og hun lavede nogle kanon flotte.


Bastian Edler Bay (6) fra Tårnåsen kikket i Palle Puddel kjøper olabukser. Han kunne fortelle at storesøster Nathalie Edler Bay (nummer tre fra venstre) har hesteplakater over hele rommet, og at hun leser mye hestebøker. Annes sommer er bratte knauser og blikkstille sjø, Guns n’ Roses på CD-spilleren og hesteplakater fra Penny-klubben på veggen over senga. Sånn var tidlig ungdomstid på nordvestlandet på den tida Hundedagar er satt til. Når jeg leser denne tegneserieromanen, kjenner jeg igjen mye av dette fra min egen barndom, og det vil nok ikke alle.


Motiverne er designet i en nordisk stil, med en rolig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg