torsdag 4. februar 2016

Beis innendørs

Finn Interiørbeis Farger. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet. Unik hytte, også innendørs.


Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk.

Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange. Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”.


Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende. Hvor mange strøk du påfører, er med på å bestemme hvordan fargen blir. Ett strøk kan være nok til å gi den fargen og beskyttelsen du ønsker.

Et mindre dekkende utseende oppnås ved å trekke av beis med en lofri klut etter påføring. Beis Vegg Vegg Innendørs 0. L Glansgrad Støvtørr 2t Overmalbar 24t. Dette er grunnen til at du alltid bør etterbehandle med lakk. For best mulig slitestyrke og et langvarig resultat anbefales 3-strøk lakk. Husk også at et allerede lakket gulv må slipes bør det skal beises, hvis ikke fester ikke beisen seg.


Er ute etter en diffusjonsåpen beis eller maling siden det er betongvegger som kles. Har gravd og spurt endel, men ikke lett å finne gode svar fra forhandlere på dette. Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. Det er ikke så mye som skal til, litt interiørbeis og maling, og vipps så har du fått en helt ny hytte!


Mange av oss sverger til de varme fargenyansene når vi skal innrede hytta. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs , får du det beste resultatet. Maling og beis som blandes i ulike farger må kjøpes i butikk og kan ikke selges på nettbutikken.


Hos Maxbo finner du terrassebeis til terrassen og plattingen. Kjøp på nett eller i butikk.

Her får du en oversikt over våre interiør- og eksteriørprodukter. Gode interiørvalg med EKTE TRE - stort fargekonsept. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Langtestene foregår ved at Folksam behandler og setter opp trepaneler på fire ulike steder i Sverige, og lar det stå i to år.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg