mandag 8. februar 2016

Fine tapeter

Kjøp vår moderne samling av lerretskunst og fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Colony tapet Coloured by Studio Engblad Colourful Living Colourful Nature Colourline Communication Contemporary Restyled Country Garden Crayon Creativity Curio Daily Details Dawn Decorama EasyUp Delicate Chic Destinations Earth Eden Everyday Moments Exotica Exotique Expressions Falsterbo II Fashion Favourite Twist Florentine II Flowers. Forbehandlet glassfilt Se produkt. Tapet , filt, vev og lim. Velg blant hundrevis av motiv.


Gratis frakt og tapetlim inkludert. Et annet tips til tapet på soverommet er å strekke komfortsonen litt. Heng tapet på alle veggene i stedet for bare veggen bak sengen.


Det vil du nok ikke angre på.

Alle soverom trenger ikke å være lyse! Lyse nøytrale farger gir ofte en fin stemning på soverommet. Stuen er for mange det viktigste rommet i. I stuen derimot, foreslår hun å henge det stormønstrede tapetet på to vegger og et matchende ensfarget på de andre veggene.


I boken er det flere ensfargede tapet som matcher. Disse er også fine å bruke i påfølgende rom. De ensfargede tapetene har litt tekstur, noe som gir mer liv og karakter til veggen enn maling, mener hun.


I denne kolleksjonen finner du som navnet tilsier fargerike naturelementer fra fjern og nær. Her er motiver fra norske skoger og tradisjonelle rutemønstre til herlige og fargerike design med ananaser og grønne blader. Du finner også mange flotte ensfargede med fine strukturer i, og en veldig kul og naturtro mursteins tapet. Vi har bedt et knippe av dem velge sin favoritt blant høstens tapetnyheter.


Før tapeten festes på veggen er det viktig at du sparkler veggen for at den skal bli glatt og fin. For å unngå å se sparkelskjøter bør du også grunne veggen i samme farge som tapeten. Deretter er det bare å gyve løs på selve tapetseringen. Ofte er det å velge hva slags tapet man skal gå for det vanskeligste med hele prosjektet. Kjente merkevarer til gode priser.


Her finnes det tapeter for både slott, herregårder og til og med hytter.

Det nye favorittrommet å tapetsere er uten tvil barnerommet. Aldri noensinne har vi sett så vakre barnerom som i nå. Det syntes vi er flott, og vi ønsker det velkommen med tanke på hvor mange fine tapeter og mønstre som finnes i dag.


Finn tapet med murstein i både lyse- og mørkegrå utgave,. Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Når du helsparkler hele rommet, får du en glatt og fin overflate som er lett å male.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg