mandag 15. februar 2016

Kakefat glass

Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Lekkert kakefat til feks cupcakes. Hos Bakeren og Kokken finner du mange vakre kakefat. Her finnes det kakefat som passer til mange forskjellige anledninger. Vi har modeller av porselen, glass , plast og metall.


Vi har flere fantastiske kakefat fra Miss Etoile! Glassfatet er i herdet glass og kakespaden er i rustfritt stål. Det runde kakefatet er flatt og er derfor velegnet for servering.


Bestikket kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler at kakefatet vaskes for hånd.

Mål: Diameter: cm. NYHET Sodastream Sodastream Påfyll sylinder. Aanonsen Aanonsen Pølse saks - på kart. Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter kakefat eller andre produkter så har vi et stort utvalg.


Kjøp på nett og få rask. Vi anbefaler håndvask av fatet. Se utvalget av kakefat på til bords. Stort utvalg av kjøkkenutstyr, glass og porselen i nettbutikken.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Turbin kakefat 345mm. Nydelig kakefat fra Hadeland Glassverk. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg.


Cleo Home Diamonds kakefat er lekker å servere kake, kjeks, frukt eller tapas på. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her. Stilfullt kakefat i glass.

Diamond kakefat glass 3cm. Pris NOK 5ekskl. Kakefat i glass rundt. Vi har resultater for Glass kakefat til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på. Kastehelmi kakefat på stett er en perfekt måte å servere kake, kjeks, frukt eller tapas på. Galakse er en serie fat med klassiske, rene linjer. En serie som er lekker å pynte bordet me og vakker å servere mat på.


Design: Maud Gjeruldsen Bugge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg