mandag 24. juni 2019

Takmaling jotun

På utkikk etter takmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Takmaling jotun

Skap en fin helhet i rommet ved å velge riktig farge i taket. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. TILBAKE TIL OVERSIKTEN. Se hvordan det ble her.


Jotaplast takmaling fra Jotun er en vanntynnet, løsemiddelfri takmaling til bruk i tørre rom innendørs i tak av puss, betong, sandsparkel, bygningsplater m. Dette er en takmaling som vil gi deg et nytt rom, helt enkelt og rimelig. Lady vegg hvit base 2. Den er lett å påføre, dekker godt og gir et pent sluttresultat. Malingen tørker raskt og er overmalbar etter kun én time. Vedlikehold med takmaling.


Et normalt hustak har lang leveti og med godt vedlikehold kan det gjerne kan gå opp mot år før du trenger å bytte det ut. Kjøper du et eldre hus, så må du huske på å se på taket like mye som du ser på kjelleren. Er taket lekk, synker verdien betraktelig. Her finner du beskrivelser på hvordan du kan male inne.


All maling har en gitt glans - på en skala fra - 10 hvor 1er blankest. Glansgraden i malingen bestemmer glansheten. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun.


Takmaling jotun

PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Tak, Innendørs, 9L,. Takmaling Sens hvit ltr Jotun. Sammenlign pris på Jotun maling.


Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis, spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 1varer. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Vi har en tendens til å glemme at taket faktisk er en akkurat like stor flate som. Og slike gulaktig hvite toner står ikke like godt til krittende hvite vegger eller kjølige gråaktig toner.


Takmaling jotun

Da tenderer gulaktig hvite toner til å se skitne ut. Svært mange spør oss i Jotun om nettopp dette, derfor hadde jeg lyst til å dele noen stikkord om Jotuns mest populære hvittoner med dere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg