fredag 31. august 2018

Retro speil

Lave priser og lynrask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Speil kan få et rom til å virke større og lysere. Finn et som passer deg her. Stort utvalg av fint interiør.

Rask og enkel handel på Ellos. Fint retro speil fra The Home Decor Picker. Bar speil Helan og Halvan fra RETRO -igjen. Lite hjerte- speil i vintage stil fra Memento Mori. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Stilig RETRO Speil med oppheng i imitert skinn!

Noe bruksmerker, men helt, pent og i meget god vintage stand! Litt skade på rammen som du ser av bildene! Bud over minsteprissom er satt! Deretter bøye hodet litt til venstre og starte innstilling av speil slik at du kan se den bakre støtfangeren anstendig på venstre side. Den andre speilet må innstilles på samme måte.


Dette gjør at du kan ha anstendig kontroll når du kjører. Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen. Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg. Også våre trefargede speil er populære å bestille for å pryde veggen med.


På bildet nedenfor har vi for eksempel en modell i eik, en hvitbeiset og en som går i lakkert mahogni med slitte detaljer. Innredningsdetaljer i tre skaper en naturtro følelse. Eikespeilet er litt retro mens den hvitbeisede passer godt i et svalt og nedtonet. Speil gir små rom følelsen av å være lysere og større. Vi tilbyr både store og små speil , i forskjellige fasonger og med ulike rammer.


La deg inspirere av vårt utvalg av speil og heng opp dine favoritter.

Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler. Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Ny katalog - mange nyheter!


Gammelt speil fra The Home Decor Picker. Tillegg for frakt av denne. RETRO Vintage Puncto Speil Oppheng! Retro speil - oval fra The Home Decor Picker. LilleSpeil fra MekitaNaku.


Fru Ljungs eplekasse. Das Angebot umfasst eine reiche Auswahl an Videospielen, Konsolen und Zubehör aus vergangenen Jahrzehnten, aber auch aktuellere Hard- und Software für Retro -Liebhaber. Im Fokus stehen Klassiker, Raritäten, Importe aus aller Welt, sowie qualitativ herausragende Neuerscheinungen für klassische und aktuellere Konsolen. Rundt, speil med plast ramme, tidlig tallet.


Fiks stilen foran et av våre vakre speil ! Et speil kan gjøre underverk for et rom om man vinkler det riktig og kan gi en illusjon om at rommet er større enn hva det er. Vårt sortiment med speil er bredt og inneholder både trendy og klassiske modeller. Velg og vrak blant modeller som veggspeil, bordspeil og større.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg