mandag 20. august 2018

Herdins ekte beis

Hos oss i Panduro kan du kjøpe det meste du behøver til hobby og kreativitet. Handle nå og begynn å lage! Ekte beis gir treverket ett vakkert fargespill, er vannbasert og fargene kan blandes seg imellom.


Ekte beis er ypperlig til reperasjon av småskader og sår på lakkerte møbler. Tørk av overskuddsbeis som ligger på lakken og behandle med en møbelolje når det er tørt, da vises ikke skadene lenger.

Herdins Ekte Beis inneholder fargeemner i pulverform som løses opp i kokende vann. Vannløslig beisfargestoff i pulverform. Du kan øke eller minske fargestyrken, avhengig av hvor mye du legger på og hvor mye vann du blander med. Alle farger kan blandes med hverandre.


Ekte beis kan også blandes ut i sprit, dette når en ren vannløsning ikke er tilstrekkelig for å få en bra innfarging. Med stort fargevalg og muligheten til å blande innbyrdes setter bare fantasien grenser. Stryk av mest mulig beis fra pensler og andre redskaper før du rengjør dem med vann ( Ekte Beis og Interiørbeis) eller en fortynning av etanol eller rødsprit (Lakkbeis) for å unngå å få fargerester i avløpet.


Overflødig beis skal leveres på miljøstasjon.

Oppbevar alltid vannbaserte produkter (f.eks. Herdins Interiørbeis) frostfritt. Hei endelig ferdig med et knivskaft jeg er relativt fornøyd med.


Jeg tenkte å prøve med Herdins ekte beis , farge ibenholt. Skaftet er laget av ganske vanlig eik. Resultatet blir en levende overflate med høy trefølelse og dybde. Ekte beis passer best til ubehandlede tremøbler og treverk innendørs. Forside Kjøp og Salg Herdins ekte beis , pose med gram pulver ByggeBolig.


Beisen trenger inn i treet og overflaten bevarer sin synlige trestruktur. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Beisen har ikke bindemiddel og er derfor ren og klar. Den høye transparensen gjør at Ekte beis virkelig framhever underlagets årringer og struktur. Den gir også den dybden i fargen som mange forbinder med beiset tre.


Brukes på trehvitt underlag, nytt eller. Vi er spesialister på fototapeter fra ditt eget bilde. Stort utvalg av veggstickers og barneromsdekor.


Ferdigblandet beis med lakk som både gir farge og beskytter overflaten mot lett slitasje. Fargeemnene trenger inn i treet og gir en transparent fargesetting.

IDENTIFIKASJON AV KJEMIKALIET OG ANSVARLIG FIRMA Handelsnavn HERDINS EKTE BEIS Varenr. Komplett Bedrift Bedrift. Se alt av Maling og beis. Gi nytt liv til dine jeans. Test Herdins Wash it back!


Fargestyrken kan økes eller reduseres etter ønske, avhengig av mengde farge som. Herdins Lakkbeis Aqua både beiser og lakker samtidig og gir en god grunnbeskyttelse for treet. Ekte beis -fargene er beregnet på å passe til forskjellige typer treslag. Vær ekstra nøye med å sjekke nyansen hvis du velger å beise et annet treslag enn det vi anbefaler på fargekartet.


Dette er et beispulver i papirposer man løser i vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg