fredag 31. august 2018

Hvite gulvlister

Hvite gulvlister

Har du akkurat lagt nytt gulv, eller har du tenkt å gjøre det snart Da bør du samtidig gå til innkjøp av gulvlister hos Byggmax, for å sette prikken over i`en. Her finner du lister i alle farger, tykkelser, materialer og prisklasser. Passer til alle våre parkettgulv. Fargen på listen er bomull.


Hvite gulvlister

Den velkjente hvitfargen Bomull har vært standard på listverk i mange år. Gulvlist hvit uten profil. Les mer for å finne ut fargekoden du skal ta i bruk. Klassisk hvit er en ren og fin match til kjølige og dempende fargetoner.


Noen bruker også benevnelsen Fotlist på dette produktet. Mål lengden på veggen. På innvendige hjørner gjærer du listen i grader slik at baksiden av listen er lik lengden på veggen.


Hvis det er ønskelig at en list skal synes ekstra godt kan den males i en kontrastfarge til vegg, men det vanligste er hvite lister, forteller Grønlie. En grunnregel er at geriktene, listene rundt dører og vinduer, bør ha samme farge som karm og dørblad. HUSK AT du alltid får lavest pris hos Obs Bygg gjennom vårt prisløfte!


Hvite lister kan være helt riktig mange steder, men ofte er det vel så fint å la listverket matche veggen. En god huskeregel er at pent listverk med fordel kan fremheves, mens en helt vanlig, ordinær list som er der mest av praktiske årsaker gjerne kan tones ned. Vår nettside bruker cookies slik vi kan utføre bedre service for deg. Men hvis du for eksempel har eikelist til eikeparkett, og hvite dører, er det kanskje mer naturlig at listene rundt døren også er hvite.


Rundt vinduene er det mest vanlig med hvite eller helt lyse lister. Det er fordi hvite vinduslister reflekterer sollyset slik at man får en ekstra refleks inn i rommet. Du kan male denne gulvlisten i hvilken farge du vil – kanskje i en tone som matcher veggene dine?


Kan kuttes til ønsket størrelse. KAHRS GULVLIST 23XASK HVIT. Denne kategorien består i skrivende stund av mer enn produkter, og vi utvider stadig sortimentet, så det kan lønne seg å følge med på nettsidene våre for å få med deg gode tilbud og nyheter. Noen lar gulvet være førende for bulvlisten, mens andre foretrekker å legge dør- og vinduslister til grunn for valget. Her kan du kjøpe gulvlister med furukjerne og med toppfiner i eik.


Hvite gulvlister

Uansett vil du finne noe som passer deg og dine behov. Velg mellom malt, ubehandlet eller lakkert utgave. Industri- og Boligprodukter AS. Hvitt er ikke hvitt ! Alle rettigheter reservert. For hvitt er ikke bare hvitt.


Det finnes en mengde ulike hvite nyanser, som gir deg ulike fargeopplevelser. Små nyanser som utgjør den store forskjellen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg