mandag 27. august 2018

Møblering stue

Stuen er et naturlig samlingspunkt i hjemmet og det er derfor viktig at man har en stue der alle kan trives, både familien i hverdagen og når venner kommer på besøk. Hos Møbelringen finner du et stort utvalg av kvalitetssikre og stilriktige møbler som tilfører personlighet og varme til stuen din. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende. Møbleringen gir rom for ulike aktiviteter og viser hvordan man kan møblere og bruke gulvarealet for å få en mer spennende møblering og romfølelse.


En stue skal dekke flere funksjoner og behov, noe som kan gjøre den utfordrende å innrede. Her er tipsene du kan bruke i ditt eget hjem for å få et vellykket resultat. For å få en optimal stue burde du lage en god plan før du begynner med innkjøp og innredning.


Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen , eller ommøblere den du allerede har. Grunnprinsippene får du her. Men velger du mørke vegger og kontrastvegger med for eksempel mønstrede tapet, virker stuen mindre. Et tapet med mønster kan være morsomt og lekkert, men det går fort ut på dato.


Møblering stue

Fargebruk: Velg en farge du er komfortabel med. Sammenlign med farger du har i resten av stuen. Utfordringer med møblering. Tid for hjem-teamet har fått en utfordring som mange kan kjenne seg igjen i. Stua har store vindusflater, og det skaper utfordringer når man skal møblere.


Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet! Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort.


I en avlang stue bør du ikke sette møblene mot veggene. Spisestuen bør ligger i nærheten av kjøkkenet. Så lenge lengden tillater det, er det viktig å skape vertikal layout på tvers av rommets lengde. I en kvadratisk stue kan du for eksempel plassere sofagruppen midt i rommet, råder interiørarkitekt MNIL Beba V. La livet ditt innrede stua. Filmkvel tid med familie og venner, eller bare å være deg selv.


Våre stuemøbler lar deg skape et rom for å. Det handler om samhold. Få varene levert hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Møblering stue

Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Er tiden inne for fargefornyelse i stuen ? Her er seks punkter du bør tenke gjennom før du velger nye veggfarger.


Til store sofaer er det flott og elegant med store bor men det kan også monteres mindre bord – men da litt lekent i forhold til sofaen. Stuen var helt grei, men virket mørk og lite funksjonell. To vinduer, to dører, en radiator og en peis gjorde at det ble lite plass igjen til noe annet. ETTER: En lysere, mer praktisk og personlig stue.


Møblering stue

Jeg synes stuen er blitt både lekker og hyggelig. Og fremfor alt personlig. Smarte møbler til stuen. Da kan du velge selv hvor stor plass det skal ta. Treverk er et varmt og mykt materiale som aldri går av mote.


Inspirasjon til stua. Velkommen til stuegalleriet. Her finner du ulike stuemøbler i mange forskjellige stiler og størrelser. Hun mener stuen i utgangspunktet hadde et godt potensial. Hun synes den gamle stuen fremstår som noe upersonlig og lite planlagt.


MØBLERING AV STUE Noen rom har mange hindringer som gjør. Flere dører, vinduer, ildsted og andre faste installasjoner. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Vi har fristende varehus og god service.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg