torsdag 30. august 2018

Farge sand

Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Er en varm beige tone. En av våre mest solgte farger. En gråaktig beige (greige) tone.


Denne beigetonen oppleves som litt grålig beigetone, den er mindre varm enn de tradisjonelle beigefargene. Blek Sand – en gråaktig beige tone.

Denne oppleves som en dempet og litt grålig beigetone. Nydelig farge til den som ønsker en harmoni mellom grått og beige. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Den er myk men deler opp hard granitt, som blir til sand.


Sand danner igjen vakre farger, og en ny sannhet. Sanddyner har gitt en viktig inspirasjon her. Det forblåste landskapet, bølgende skaper er vakker kombinasjon.

Fargen er myk og har en inspirasjon fra en av våre vakreste naturelementer sand. Den er enkel å kombinere med andre farger og tilfører rommet en behagelig bakgrunn du kan møblere rundt. En lys sandfarge det er godt å leve med. En varm, gråbrun farge som må med i den gråbeige fargegruppen. Ascott er en super kombinasjonsfarge til f. Orkla-Sørbøen veggplater, farge venezian sand kr 2– kr 2eks.


Sand Copenhagen har spesialisert seg på slim fit for oss gutta, og ettersittende, stilige bukser, skjorter, og kjoler for damene. Selv om Sand har mange av linjene vi kjenner fra skandinavisk kvalitetsdesign, er dette lekne kreasjoner som passer perfekt for alle som liker sin egen stil, men kanskje trenger å være litt målrettet. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre. Vi er bygget opp for å kunne betjene våre kunder best mulig. Dette betyr rask respons ved bestilling, tett oppfølging og korte leveringstider. Lekker og delikat farge.


Vesken har flere lommer innvendig, store og små. Oppbevares frostfritt. Unngå direkte kontakt med konsentrert farge. Anbefalinger for håndtering varierer for forskjellige nyanser.

Mer informasjon finnes på respektive farges emballasje. Fargerester leveres til miljøstasjon, eller spyles ned i avløpet med mye vann. Flasken leveres til emballasjegjenvinning og sorteres som hard plastemballasje. Har letthet til tak og lister.


Se rundt i vårt store utvalg og kjøp en hårfarge på nettet. Du finner både supertoninger og lettoninger og kan bestille fargebomber eller kurer med fargepigment som forlenger og bevarer din hårfarge optimalt. Uansett hva du vil- Bleike- farge eller tone – kommer du til å finne et produkt som passer.


Her er det én farge (kulørtone) som brukes i mange nyanser. Les mer om ton-i-ton-oppskriften her. Farger som er like sortaktige, hvitaktige, kulørsterke eller -svake vil klinge godt sammen. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater.


I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge. For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg