tirsdag 14. august 2018

Stor klokke vegg

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Kontormøbler til arbeidsplassen. Alltid års garanti! Trygg E-handel med dagers angrerett.


Dekorative og praktiske klokker til hjemmet.

Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Vi har også praktiske vekkeklokker som får deg ut av sengen om morgenen. Bestill idag og heng en designklokke på veggen i løpet av noen få dager!


Fast frakt 50kr - Gratis over 699kr - Rask levering med A-post- Kan hentes Gratis på vårt lager utenfor Sarpsborg i Østfold - Ta en titt på nettbutikken for andre. Flott og unik klokke veggklokke. Alle tallene og pilene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten. Den er stor og vekker mye positivt oppmerksomhet på veggen.


Selve tallene og pilene er også blanke som speil. Alle stolpene og 12-tallet som symboliserer tallene festes på veggen hver for seg med selve klokken i midten.

Har du klokkedilla, så heng gjerne opp en kollasj med klokker på samme vegg. Stiller du dem i forskjellige tidssoner, har du full kontroll på verden. Med en fantastisk pris og billig og fort levering er LightInTheBox. En klokke er mer enn en innretning som viser tiden.


Og en ny klokke kan du skaffe deg enkelt og rimelig hvis du har lyst på litt forandring. Vi har et stort utvalg av moderne og tradisjonelle, store og små veggklokker og bordklokker. Lave priser og hurtig levering.


Herreklokker, dameur, dameklokker, dykkerklokke, sportsklokker, sportsur og pulsklokker. Luna vegg klokke stor. Rustikk Faux Wood fullføre runde vegg klokke 1tommer 40kr. Nextime veggur Ø X. De mange varianter av vegg klokker , men er ikke begrenset til elegant skåret glass tilfelle vegg klokker med glass pendulums, gull roterende pendulum vegg klokke , klokker som også dobbelt som kalendere.


Du vil finne stort spekter av disse typer vegg klokker og ikke bør gå glipp element i hjemmet dekorere prosessen. Denne vakre, store veggklokken er en virkelig eye-catcher i ditt interiør. Virkelig flott klokke fra Riviera som ruver godt på veggen Stikker hele 17cm ut. Finnes i to størrelser og bruker AA batteri. Vi har både klokker og annet spennende interiør til ditt hjem.


Sagbladformet klokke med time- og minuttvisere formet som henholdsvis hammer og håndsag. Klokke Industri Antikk Gull Stor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg