torsdag 2. august 2018

Farge barnerom

Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver. Skap magiske barnerom. Få masse god inspirasjon her. Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur!


Se inspirerende bilder av barnerom og finn de rette produktene.

Marine, Protective and Powder Coatings Jotunkonsernet. Bytt farger på dette rommet. Hovedingrediensen til å lykkes med innredningen på barnets rom er barnet selv!


Vi gir deg inspirasjon til hvilke farger dere kan male barnerommene. Et barnerom er et rom i stadig endring, i likhet med innehaveren selv. Fra å være et lekerom, til å bli en arena hvor man ønsker ta i mot sine beste venner for utveksling av hemmeligheter, latter og spill.


Her er fargekonsulentens eksperttips til deg som leter etter riktig farge ! Og husk også at ulike barn kanskje trenger ulike farger. Det gir et delikat inntrykk, og skaper en fin helhet.

Kontrastfarger er vi derimot mer forsiktige med å bruke side om side, men med rette fargekombinasjoner, kan kontraster gi fantastisk flotte og unike barnerom. Lek deg med farger , kombiner ulike nyanser av rosa, gult og grønt – og skap et barnerom med et helt eget uttrykk. Velg gardiner med mønster! Et helt hvitt barnerom kan fort virke uinspirerende og kjedelig.


Men aldri så galt at det ikke er godt for noe – da er det nemlig lettere å ta inn mønster og farger på gardiner og tekstiler. Luftballonger tar oss opp i skyene! Farge og inspirasjon. Se og bestill fargekart.


Her kan du laste ned SENS-sjablongene til barnerom. Trykk på lenken nedenfor. Mørke farger blir mer sarte på matte overflater. I rom med mye trafikk kan det snart oppstå skinnende områder på veggen hvis du har valgt en matt maling i en mørk farge.


For å unngå dette problemet kan du velge en maling med en høyere glans, og som altså er mer blank, til de mer trafikkerte områdene, som f. Man skal både være våken og aktiv, men også rolig på kveldsti da er grønt en fin farge. Så denne er fin til barnerom. Dessuten passer den til begge kjønn dersom det kommer flere tilskudd i familien. Siden farger er veldig subjektivt anbefaler hun å ta med prøver fra butikken.


I et barnerom kan du våge det lille ekstra! Er barna store nok til å ha sine egne synspunkter på hvordan de vil innrede rommmet sine, skal du selvsagt la de være med å bestemme.

Det kan bli så fint som bare det! Barn elsker farger og former. Her byr vi på inspirasjon til barnerom.


Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger ! Alt sengetøyet vårt til barn er 1 økologisk og ansvarlig produsert gjennom hele leverandørkjeden, og arbeidsvilkårene innen dyrking og på fabrikkene er gode. Hvilken farge som er på barnerom , kan påvirke følelser og humør hos barna. Du bør faktisk styre unna sterke farger på barnerommet, da det kan gjøre barnet.


Når du maler med mørke farger , er det viktig at du får snudd pigmentene samme vei. Når du er ferdig med en vegg, tar du rullen og går over veggen i samme retning, f. De mørke pigmentene er nemlig mye tydeligere enn de lyse, og på den måten får du en ensartet overflate uten ”baner” i malingen. Når barnet vokser og nærmer seg tenårene, vil de gjerne sette sitt eget preg på rommet. Camilla malte veggene i mørke jordfarger, og rommet endret fullstendig karakter.


Lek med farger Hoppe, leke, danse og sove. Blå og turkise toner er forøvrig farger som fungerer ekstra godt på soverom når kvelden kommer og man skal finne roen. Barnerom Vi har mange fine småting til innredning av barnerommet.


Det kan være vanskelig å tilfredsstille både små og stores krav når det kommer til valg av farger og dekor på barnerommet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg