mandag 27. august 2018

Lystett

Steng solen ute med lystett e gardiner og få et svalt soverom! Vi har lysdempende og lystett e gardiner til alle rom. Se mer og kjøp på Kid. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

Lystette slipper ikke gjennom lys og mørklegger rommet ditt fullstendig. Batterilader er inkludert. Lystett hvit rullegardin som hindrer dagslyset og innsyn av andre. Den er enkel å tilpasse og montere.


Beslag for montering på vegg og tak følger me med valgfri betjeningsside. Finnes i flere ulike størrelser. Finn riktig lystett eller lysdempende gardin Dom for alle gardiner er det også flere valgmuligheter i lystette og lysdempende gardiner, både hva gjelder farge, mønster, maljeardiner eller rynkegardiner.


Husk at hvis du kjøper maljegardiner må du passe på at gardinstangen du har ikke er for tykk.

Spar Kjøps Nyhetsbrev. Trådløs og lystett plisségardin. Enkel å montere, fyller svært lite når den er trukket helt opp, og gir et mykt og behagelig uttrykk.


Passer fint til små og mellomstore vinduer. Les mer under Beskrivelse. Saga lystett rullegardin. Hvis du ønsker å ha det helt mørkt når du sover er rullegardin på soverommet den beste løsningen.


Lystette gardiner i lettstelt polyesterkvalitet. Cellbes på Internett og på postordre! Pakken består av stk gardinhøyde. Men – merk at systemet ikke nødvendigvis er 1 lystett. Små glipper vil kunne forekomme (ved ujevne vinduskarmer ol).


Duken er ikke låst til sideskinnene. Ved eventuell gjennomtrekk vil den kunne trekkes ut av sideskinnene. Som navnet tilsier kan den trekkes både opp og ned.


Trenger du solavskjerming eller gardin til soverom, kan en lystett plisse gardin være midt i blinken.

Se Norges største utvalg av rullegardiner i alle farger og mål. Finn din nye rullegardin hos UNIG og få gratis stoffprøver, rimelige priser og lynrask levering. Når du skal velge gardiner. Før du velger gardiner, bør du tenke over hvor i boligen de skal henge og hvilken funksjon det er viktig for deg at gardinene skal ha.


Kan avkortes i begge ender for beste tilpasning. Lystett rullegardin med ZigZag mønster som hindrer dagslyset og innsyn av andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg