tirsdag 21. august 2018

Hvit plastduk

Hvit plastduk

Duker i Plast og Papir til alle Fester og Anledninger. Nordens største utvalg! Sjekk ut hvit plastduk. Finn laveste nettpris her. Hos Kid finner du praktiske voksduker til hverdag og fest.


Velg blant mange flotte design og flere størrelser. Bestill fra vår nettbutikk i dag! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp, vi har alt. Duken passer perfekt som en dekorasjon samtidig som den er veldig praktisk og beskytter bordet ditt.


Hvit plastduk i tynn plast. Enten det er fest eller barnebursdag. Gjerne mix og match med andre farger for at det skal passe til temaet på din fest. Trenger du ny duk på stuebordet eller spisebordet? Hos Kid har vi et stort utvalg av duker i ulike størrelser, farger og design.


Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers. Papirduker av høy kvalitet i flotte farger.


Det gjør at papirduken absorberer væske, men er. Voksduk HVITLYNG 140cm hvit. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler Levering. I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av duker av høy kvalitet.


Hvit plastduk

Vi har duker på nett til både hverdag og fest i flere ulike design, materialer og farger. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. En riktig så fin duk kan gjøre mye med lokalet og stemningen under festen din. Det er en detalj som er lett å glemme, eller se på som mindre viktig, men den kan faktisk bidra ganske mye!


Her har vi samlet alle våre duker med en størrelse på 137x2cm. Duken er en viktig del av din borddekking! Superpraktisk plastduk i hvit Duken måler ca. Anbefales til både inne- og utebursdag. Det følger med plastduk i pakken.


Hvit plastduk

Vil passe et bord mellom - 213cm diameter. Praktisk hvit plastikkduk som kan anvendes til både fødselsdag, temafest, gilde eller en hvilken som helst annen form for festlig begivenhet. En klassisk og veldig praktisk plastduk som gjør at du nå enkelt kan beskytte bordet ditt mot flekker på tilstelningen samtidig som at den bidrar til en superfin borddekking.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg