torsdag 9. august 2018

Hattehylle hvit

Hattehylle hvit

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppbevaring til lave priser. Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt.


Hattehylle hvit

Kan kombineres med andre produkter i TJUSIG-serien. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Stilren og fin, enkel og praktisk hattehylle i pulverlakkert metall. Hattehylle OURE kurver hvit. Kombinert med knagger for oppheng, gir denne hyllen mange gode muligheter for oppbevaring i gangen.


Produktene fra Maze er produsert etter Slow Production-prinsippet, og alle metalltrådprodukter er laget av resirkulert metall. Mie hattehylle fra Rowico gir et praktisk og stilrent innslag til gangen, fine kombinasjoner av tre og metall. Designet av Olof Kolte. Veldig fin hattehylle utseendemessig, men den fungerer veldig dårlig hvis du prøver å henge jakker på knaggene med hempene som er sydd i jakka.


Jeg ser på bildet at det henger en kleshenger der, mulig det fungerer bedre enn å henge jakkene direkte på knaggen. Den består av en rekke produkter og leveres i hvit og hvitoljet eik. Med et stilrent nordisk design har Frikk blitt en kundefavoritt. Dette er allsidige produkter som kan brukes i alle rom. Hos oss finner du prisgunstige oppbevaringsmøbler til gangen.


Se hele utvalget vårt av hattehyller, benker, skohyller, kroker og kleshenger! Stilig og funksjonell hattehylle designet av Thomas Sandell. En hattehylle som kan brukes på mange bruksområder uten å gå på kompromiss med designet. Bredden er 7mm og den bygger ut 2mm. Sandell har også designet skohylle i samme serie.


Hattehylle hvit

Veggmontert hattehylle med to hyller og kroker. Leveres også i grålakkert. Midtfeste for klesstang for bruk ved lange heng, og feste under hattehylle eller tak for å gi ekstra støtte.


Alt av møbler - til riktig pris. Village hattehylle er utformet i moderne skandinavisk stil. Entrémøbelsett med hattehylle og kleshengere. Hos oss på Trademax finner du også entrémøbler med sko og hattehylle , du får også hengere.


Hattehylle hvit

Få ordning blant sko, luer og andre ytterklær med et komplett oppbevaringssystem til gangen. Confetti hattehylle tilbyr en generøs oppbevaring. Hyllen er et utmerket sted å lagre hatter og luer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg