onsdag 22. august 2018

Maling av furumøbler

Din leverandør av lakk og maling. Stort utvalg og rask levering. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Finn maling av furumøbler nå på Kensaq.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Har du en gammel furukommode eller andre møbler som kunne nyte godt av et par strøk maling ? Ja, da er dette kanskje en sak for deg. La deg inspirere til å skape et flott møbel eller en stilig kommode i løpet av helgen. Finn fram den perfekte nyansen til ditt prosjekt! Hvordan male møbler - stol.


Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk.

I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Du kan også male selv om møbelet er behadlet tidligere. Du slipper å se strukturen av treverket eller spor av kvister. I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler.


Istedet for å svare hver på mail, tar jeg fram en kommode jeg pusset opp i fjor. Noen har kanskje sett den før på butikken sin blogg. Samme framgangsmåte ved maling av kjøkkeninnredning og dører. Det er litt omgjort og mere utfyllende her.


Steg Flaten må være ren, tørr og fri for oljestoffer. På tidligere malt underlag bør flatene rengjøres med f. Trestjerner Gulvrens. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen. Anslått tidsbruk: noen timer, avhengig av type møbel. Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis.


Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag.

Din malingsekspert på nett! Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Forside Tapet, farge og maling Male furumøbler hvite ByggeBolig.


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Ja, det finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Den vanskeligste teknikken innen maling er lakkering.


Et godt resultat krever grundig forarbei mange tynne strøk, gode pensler, et støvfritt miljø og et håndlag som gjør at lakken påføres pent uten å renne eller boble seg. Terskler møbler og båtdekk skal som regel strykes med akryllakk eller syreherdende lagg som påføres med. Nå har vi bare furumøbler i heimen og jeg er litt lei av dem ja. Det finnes vannbaserte lasurer som gir har lang åpningstid - det vil si at den kan bearbeides lenger enn en vanlig vannbasert maling.


En oljebasert lasur er trygg å jobbe med for nybegynnere. Men hva hadde dere gjort? Oljelasur kan males over matt maling - vannbasert og oljebasert. I vår tok jeg å malte alle furumøblene mine i stua, det var endel jobb, men overkommelig. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp.


Se fargekart, kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Jeg har prøvd både oljebeis, panellakk og mailing på mine gamle furumøbler. Brukte hvit panellakk på alt utenom plata på toppen.


Den fikk en mellomgrå farge ( maling ). Med nye knotter ble de som nye. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler, eller typen man bruker på lister. Forskjellig veggmaling må du unngår – det sitter på i minutter, råder Kenneth.


For flere nyttige interiørtips, se på Redesign på TV Bliss søndag kl. Ikke kast, men gjenbruk med maling. Du får personlig stil, og gleden ved å lage noe selv! Vi har patinert en kommode av ubehandlet furu.


Vi begynte med et tynt strøk med grunnfargen før vi effektmalte med hvit maling (med svamp og pensel) som ga liv og struktur til overflaten. Jo større fargeforskjell mellom grunnfargen og effektfargen, dess mer markant blir strukturen. Så er møbelet klart til maling. Det aller lureste er å bruke gulvmaling.


Den tåler mere støt, den tåler varme og flekker i form av kaffe,rødvin. Scanox trestjerners gulvmaling er kjempegod å jobbe me tørker fort, men ikke for fort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg