onsdag 8. august 2018

Fargekart grønn

Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. REFINED-hjemmet har et kuratert uttrykk hvor vintage-skatter, sjeldne design-objekter og kunst vitner om utsøkt sans for estetikk. Palettens gule og grønne nyanser og harmoniske aksentfarger lar detaljene komme til sin rett, og fremhever interiørets egenart.


Les mer om Refined-temaet her.

En frisk gulaktig grønn tone. Her snakker vi en klar, kulørt farge som vil skape kontrast. Dette er nok en farge man kan begrense bruken av på større flater, men som små drypp er den et festlig innslag. Se på bildet under hvordan vi har lekt oss med fargetonen. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. Og vi er skjønt enige om at blågrønne, friske og turkise toner er svært behagelig å leve med. Bruk gjerne den helmatte malingen LADY Pure Color.

Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


En grønn mellomtone for de som ønsker en litt mer kulørt tone. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Inspirasjon når du skal male ute.


Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Farger til både interiør og eksteriør. Ifølge Jotun blir nå de grønne fargene dypere, mens de blågrønne tonene også kommer inn – sammen med røde nyanser i ulik fargestyrke. NYE FARGER: Kombiner enten på langs eller på kryss og tvers – det første skaper harmoni, det andre kontraster. Denne mykere varianten av den blågrønne-nyansen er lekker med følge av grønne planter.


Se så flott det blir med flere grønn -nyanser blandet sammen! Kählers høstkolleksjon er preget av grønt og blått. Se alle de fine produktene her! Seks paletter i grønt.


Her er grønt delt inn i seks paletter.

Disse stilene eller trendene spenner fra det myke og duse til mer kraftfulle og eksotiske varianter av grønt. Du vil garantert finne en fargetone som passer i ditt hjem. I høstens nyeste fargekart var grønnfargen godt representert med blant annet Antique Green, Treasure, Refresh, Airy Green og Northern Mystic. Grønn – på alle fargekart.


Vi vet at de fleste har en formening om hvilken hovedfarge de ønsker til huset sitt, fortsetter Klæboe Mørkve. I vårt nye fargekart kan du studere en rekke ulike grå nyanser, fra de kjølige og nøytrale til de lune og varme. Hver hovedfarge har sine tilhørende fargeanbefalinger. TRYGGE FARGEVALG SOM VARER La fargekartet hjelpe deg frem til stilrene fargekombinasjoner. Når du velger farge og produkt fra Jotun, kan du være helt trygg på at.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg