torsdag 30. august 2018

Fargekoder maling

Fargekoder maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene.


I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Finn riktig farge og maling her. Fargekoder systematiseres i NCS for å sikre at alle, fra forbruker til produsent og forhandler, snakker om samme farge.


Dette må du vite om fargekoder før du kjøper maling. Natural Color System (NCS) beskriver farger etter en definert standard. Og nettopp her kommer fargekoder inn.


Har du kjøpt maling eller vært i fargehandelen, har du helt sikkert lagt merke til at alle fargene har et nummer som består av både tall og bokstaver. Mange har kanskje også et navn. Prøv fargevelgeren og finn den fargen du liker best. S står for Second Edition og betyr at det dreier seg om en standardisert NCS-kode.


Fargekoder maling

Forgotten your password? Farger til både interiør og eksteriør. Fargekoder, maling og innredning Du finner kodene for fargene som ble brukt i din bolig, i innredningsavtalen. Der finner du også informasjon om innredningen i boligen din. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på.


Riktig maling på rett plass. Hvilken maling skal benyttes på gipsvegg eller panelvegg? Hvilken benyttes når du maler møbler og vinduskarmer, og hvordan oppnår du den helmatte eller den mest vaskbare overflaten i huset? Bruker du riktig maling på riktige overflater innendørs, får du det beste resultatet. Norwegian Colour Senter er et unikt kompetansesenter for farger og fargevalg.


Fargekoder maling

Vår vakreste maling noensinne er nå enda mattere og enda vakrere, forteller Lisbeth Larsen. Den supermatte overflaten gjør at fargen ikke blir så overveldende og prangende, særlig om du skal male et helt rom, mener Cecilie Molvær Jørgensen. Men om du handler hos Byggmakker kan du i hvert fall være trygg på at du har det beste produktet for enhver jobb.


Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans. Alt om maling og farge – her finner du tips og triks du trenger når du skal male inne. Les om teknikk og produkter og mye mer.


Få inspirasjon og informa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg