torsdag 23. august 2018

Farge skinn

Nyheter for ehnver fashionista - Stort utvalg - Mote på nett - Bubbleroom. Etter år er alt som har med skinn og lær å gjøre fortsatt en stor motivasjon. Colourlock ønsker å levere god kvalitet og service.


Skinn kommer i bare én naturlig finish, og med litt hjelp og riktig vannbaserte produkter kan du enkelt reparere skinn , gjenopprette skinn farge , og gjøre det mykt og smidig igjen. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker.

Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Lærfarge dekker over alt av narvsverte, oil dyes, hi-liters, leather stains og øvrige stains. Skal man bytte farge er det ikke noe problem så lenge den nye fargekombinasjonen er i familie med den gamle. Det er en del utfordringer knyttet til dette.


Skal du farge eller reparere skinn ? Riktig fremgangsmåte for rens og rengjøring av skinn og lær er viktig for et godt resultat.

Pleie og stell av skinn er viktig å gjøre på rett måte. Mere holdbart og har man rett utstyr så går det fortere og. Vi tilbyr skinn , huder og lær i garvet, vegetabilsk og naturlig utforming.


Her finner du også et utvalg pelsskinn, billær, skai og møbelhuder. Alle produkter holder naturligvis den aller høyeste kvalitet! Farge for skinn , med rens og impregnering. Reparasjonssett for skinn. Permanent farge for refarging av skinn.


Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn , stoff og andre overflater. Dylon sko og lærfarge er farge for skinn , lær, skai og lerret. Kan ikke brukes på semsket skinn , gummi, stoff, patentlær eller andre spesialoverflater. FARGER: Fås i fargene: hvit, sort, mørk brun, marineblå, rø magnolia. Skinnverkstedet AS tilbyr bedriftsavtale for reparasjon og vedlikehold av skinn.


Alle lærkvaliteter (skinntyper) har vært et levende materiale. Etter at læret er bearbeidet på garveriet har det blitt tilført en overflatebeskyttelse.

Denne må beskyttes regelmessig. Fett fra hender og smuss er med på å bryte. Siste nytt i sko i skinn på ZARA online. Dersom du ønsker å farge om skinnskoene eller støvlettene dine, er det også best å gå fra en lysere farge til en mørk. Farging skinn krever konsentrasjon og fokus for å farge materialet jevnt.


Sørg for at du har en stor arbeidsplass og beskytte klærne når du arbeider med forberedelse materialer og fargestoff. Alt innen vedlikehold og reparasjon av skinnseter, sittemøbler, terapibenker etc. Hos Skinnassistanse kan du være trygg på at du.


På LeatherHouse har vi et stort utvalg i vår nettbutikk, men vær så snill og besøk oss i vår virkelige butikk. Vi har en butikk i København. Alle typer skinn trenger regelmessig pleie og vedlikehold. Vi i Oslo-Skinnspesialisten AS tilbyr farging og restaurering av skinn som er falmet eller har deler hvor fargen er slitt vekk.


Rens, farge og krem til bruk på skinn som har krakkelert eller har skade i narven. Ikke bruk Colour Make Up uten at du har renset godt først, og impregner alltid med krem etter farging! Tips: Colour Make Up kan også brukes på vesker, skinnjakker etc.


Hugs at å rense i forkant og impregnere med krem i etterkant er viktig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg