mandag 20. august 2018

Farge jade

Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Dette er en grålig sjøgrønn tone. I kjølig lys vil den nesten se grå ut…men så skimter plutselig den grønne tonen diskret i mellom i neste øyeblikk. Det er funnet mange kunstgjenstander i jade fra gamle kulturer, særlig i Kina, India og i Mayariket.


Farge jade

Ordet betyr (stein av) flanken og sammenhenger med forestillingen om att jade kunne helbrede nyrekolikk. Vi har den i tre rom. På kjøkkenet ser den kav lyseblå ut.


Ingen tror den egentlig er grønn! Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio!


Verdens fineste blågrønne farge. Mer grønn enn blå selvsagt. Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. I følge Larsen har vi blitt tøffere.


Vi ønsker en helhet i rommet og har større tro på oss selv. Alle fire vegger skal males. Og de skal helst males i lune, duse og trygge farger. For å variere kan vi male en dør i en annen farge enn resten av rommet. Har letthet til tak og lister.


Her blander man nok hva som er varmt og kaldt med hva som oppleves behagelig og ubehagelig, for en kulørtones nyanse endres ikke om en farge oppleves varm eller kald i seg selv. Men jeg tror at mer dempede farger kan oppleves noe lunere og roligere enn de kulørsterke fargene. Beklager, din reservasjonslink er utløpt.


En reservasjonslink er kun aktiv i timer. Du kan reservere produktet på nytt hvis du ønsker det. BLÅTT LAG: Anette og Thor-Erling. Jade 18W, hvit – dimbar triac. Kjøkken vegg Soft Mint,.


Farge jade

Arbor Panel kan brukes på hele veggen eller som brystpanel, og passer når du pusser opp, bygger nytt eller utvider. Du kan også velge en fondvegg med en annen farge. Skap dine rom Det er lett å få personlige rom med Arbor Panel i MDF, enten du foretrekker det tradisjonelle eller det trendy.


ARNE JACOBSEN-designet fås også som duk, bordløper og spisebrikke. Kjøp Farge jade på Kelkoo. De strømlinjeformede Tarah-hodetelefonene er utviklet for å gjenspeile den rene enkelheten forbundet med løping, som vi alle kjenner, elsker og streber etter hver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg