onsdag 22. august 2018

Farge kalk

En lys gråbeige (greige) tone med hint av rødt, noe som gir fargen lunhet. Nå er det kalk som gjelder. Og høyst trolig vil denne være trendy lenge.


En gul eikeparkett vil kunne dra en lys greige farge som f. Rødlige gulv som merbau, kirsebær etc vil tilføre veggfarger noe rødt osv. Selger de tekstiler der, kan de også hjelpe deg med gardiner. Kalk passer til så mye. Og når det gjelder farge til sofa, kan du ikke be om å få låne med deg en fargeprøve eller en sofapute hjem, så kan du se hvordan fargen opplever seg i stuen din?


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og. Klassisk Hvit i alle tak og på vinduer.


Skal male kjøkkenet nå, og lurer på om Tudor er en farge som kan passe, da stue og gang er synlig fra kjøkkenet. Hvilken type maling er best å bruke på kjøkkenet? Veggene skal kles med renovasjonspapp for å få vekk gammel glassfiberstrie. Potato Skin eller Cloudy Concrete.


Noen har brukt malingen på en kontrastvegg, andre har malt alle fire vegger i én farge. Har letthet til tak og lister. Farge klær – trygt og enkelt. En kjedelig eller misfarget hvit t-skjorte eller en utvasket sort bukse kan enkelt få nytt liv med litt tekstilfarge.


Sørg for at du sjekker hva slags tekstilfarge som passer til ulike typer kvaliteter. Ull, bomull, silke osv. Jeg malte vegger i vaskerom i bygård for om lag tretti år siden. Veggene som var dels yttervegger og dels innervegger var kalket på trettitallet. Alle vegger over bakkenivå.


Etter flere dagers tørk seiset jeg med en seis som sikkert ikke er lovlig i dag. Dette er en lys gråbeige farge med en rød undertone, noe som gir fargen akkurat den lille lunheten man ønsker. Hun anbefaler å starte letingen etter den rette fargen på Jotuns inspirasjons blogg. Der du kan finne mange gode tips fra Jotuns fargeeksperter.


Farge kalk

Vi fant 8synonymer til ordet farge som du kan bruke til å løse kryssordet. Du kan også få fargen brukket i den fargen du ønsker, i tillegg til de gitte fargene i fargekartet, kan du få den blandet i ønsket farge fra NCS-systemet. Og ifølge Stensvold lønner det seg å se mørkt på det: – Jo mørkere farge man velger, jo mer effekt får man av uttrykket, forteller Stensvold. Alt om oppussing på DinSide Bolig.


En farge er ikke bare en farge når det kommer til kalkmaling. Man opplever den som dypere, varmere og mer intens, og dens lek med lys gir vakre skygger på en helt annen måte enn vegger malt med vanlig maling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg