fredag 24. august 2018

Ferm living skittentøyskurv

Ferm Living - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Finn laveste nettpris her. With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.


Flott tøykurv i økologisk bomull, med innside i uvevd lerret. De praktiske håndtakene i skinn gjør det til en meget anvendelig kurv, som kan brukes til både leker, sko, klær håndklær og skittentøy. Kjempefin kurv i økologisk bomullschambray. Kurven kommer i en lekker blåfarge, og er utstyrt med praktisk bærestropp. Bruk av vlieseline mellom bomullsstoffet gjør kurven ekstra slitesterk, og den kan fint brukes som både skittentøyskurv , veske eller som ekstra oppbevaring i hjemmet.


Se vores store udvalg af Boligtilbehør til skarpe priser. Retur rett innenfor dager. Heng opp toalettrullen med stil!


Ferm living skittentøyskurv

Det er et dansk design bran som tar utgangspunkt i det tradisjonelle fra skandinavisk design og gir det et helt enkelt og stilrent look. Designet fokuserer på det nåtidige med enkle og sjarmerende detaljer. Produktene er laget med godt håndverk, som gir en lekker kvalitet.


Kommer med lærhåndtak. Laget av økologisk bomull. Perfekt for vask, leker eller til og med sko. Ikke-vevd papir gir en solid konstruksjon. Avsluttet med håndtak i skinn.


Ferm living skittentøyskurv

Les tester og omtaler før du kjøper. Living Herman skittentøyskurvVed å kombinere et stativ av pulverlakkert metall med det naturlige kanvasstoffet forener denne skittentøyskurven fortid med nåtid ved å inkludere både moderne tendenser og en retroestestikk. Lekre messingdetaljer og en snor av lær gir skittentøyskurven det lille ekstra. Det er uholdbart i lengden, og i tillegg heller ikke særlig hygienisk, så hvorfor ikke investere i en eller flere flotte skittentøyskurver, så det både blir orden på skittentøyet, og stil over hjemmet? Skandinaviske designtradisjoner, enkel estetikk og en særegen grafisk kant.


De har fokus på håndverk og velger økologiske alternativer der det er mulig. Produkter det er lett å falle pladask for med andre ord. Det elegante, raffinerte og grafiske uttrykket går igjen i alle de mange skjønne produktene som kommer fra virksomheten.


Ferm living skittentøyskurv

Living Grid skittentøyskruv er en kurv av 1 økologisk bomull og kan brukes til oppbevaring av skittentøy. Fås i flere størrelser. Den største varianten passer dessuten utmerket som skittentøyskurv.


Trace har et vakkert mønster med tonede fargeblokker og subtile linjer i forskjellige retninger. LIVING er dyktig til brukskunst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg