torsdag 9. august 2018

Espegard bålpanne 70 cm

Espegard bålpanne 70 cm

Obs BYGG har et stort utvalg kullgriller både på nett og i butikk. Bestill julegavene på nett før 17. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Se alle våre bålpanner. Det du egentlig ønsker deg. Kjøp peis av fagfolk! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Du kan tenne bål, kjenne på varmen fra flammene og invitere til grillfest.


Espegard bålpanne er et naturlig samlingspunkt utendørs. Langt ute i skogen i Hallingdal på midten av 80-tallet starter historien om Espegard. Deres mål er å legge til rette for mer tid ute, enten det er snakk om arbeideren, familien eller friluftsentusiasten. Les tester og omtaler før du kjøper.


Espegard bålpanne 70 cm

Kindling Cracker standard er en smart vedkløyver for opptenningsved. Dette er originalen, designet i New Zealand. Produsert i Australia av resirkulerbart, høykvalitets støpejern. En sikker kløyver som kan brukes av både ung og gammel. Den gir småved på sekunder til peis, ovn og bålpanne.


Vår største bålpanne , en kraftig og tidløs modell med unike detaljer. Bålpanne Full pakke. Enten du har en lidenskap for å lage mat på bål eller bare vil nyte varmen fra flammene, gir den en opplevelse utenom det vanlige.


Espegard bålpanne 70 cm

Den kommer med masse ekstrautstyr å utforske. Med andre ord mange gode grunner for å tenne bål ofte. Du kan enkelt shoppe alt du trenger til jakt, friluftsliv og hund hos Widforss. Sammenlign pris med oss. Dokumenter og sikkerhetsdatablad.


En gnistfanger begrenser gnistsprut ved bruk av bålpanna. Beina er i svart pulverlakkert stål og reguleres i forhold til underlaget. Leveres komplett med grillrist i rustfritt stål, oppheng for kjele, samt oppsamlingskar.


Espegard bålpanne 70 cm

Grillrist i rustfritt stål, opphengskjetting for kaffekjele, samt oppsamlingskar for fett, aske og glør følger med. En meget solid utført bålpanne med et elegant spir og vakker dekor i toppen. Bena kan reguleres etter underlaget slik at bålpanna står støtt. Pannen har høye kanter som holder godt på veden og bålet.


God regulering på bena sørger for at stativet alltid vil stå støtt, uansett underlag. Selve pannen kan justeres i høyden samt at det følger en krok som du kan henge kaffekjelen i. Sommerbutikken AS selger bålpanner og utstyr til bålpanne og mye annet til utendørs matlaging og hygge. For bålpanne på og cm.


Tilbehør du kanskje trenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg